Ο Alec Baldwin επέστρεψε στη δουλειά μετά τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins

Ιωάννα Τζανή
Ο Alec Baldwin επέστρεψε στη δουλειά μετά τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins

«Είναι περίεργο να επιστρέφεις στη δουλειά», είπε ο ηθοποιός.

Ο Alec Baldwin επέστρεψε στη δουλειά σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τον μοιραίο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας του Rust, Halyna Hutchins.

Σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη (8/2), ο ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού εντοπίστηκε να μπαίνει σε ένα ταξί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πάει στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας.

Hilaria Thomas Baldwin

Γιατί ο Alec Baldwin δεν έχει παραδώσει το κινητό του στις Αρχές: Η εξήγηση που έδωσε ο ίδιος

Τα λόγια του Alec Baldwin για την επιστροφή του στη δουλειά

«Είπα ότι θα κρατούσα ένα μικρό ημερολόγιο για το πότε ταξίδευα και δούλευα. Είχαμε την πρώτη μας ημέρα σήμερα και ήταν δύσκολη. Δεν δουλεύω όσο παλιά. Είναι περίεργο να επιστρέφεις στη δουλειά. Δεν έχω δουλέψει από τις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός στα γυρίσματα αυτής της ταινίας, που επέφερε τον θάνατπ της κινηματογραφίστριάς μας. Halyna Hutchins», είπε αρχικά ο 63χρονος ηθοποιός.

Και συνέχισε:

«Ακόμα δυσκολεύομαι να το πω αυτό. Γύρισα στη δουλειά σήμερα για πρώτη φορά μετά από τρεισήμισι μήνες. Οι ταινίες είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Όλοι είναι νέοι σε σύγκριση με εμένα. Ειδικά σε ανεξάρτητες ταινίες όπου υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι».


https://www.instagram.com/p/CZsjetzjLth

Σκεπτόμενος ότι είναι μακριά από την οικογένειά του, ο Alec Baldwin μοιράστηκε με τους followers του πόσο πολύ του λείπουν τα έξι παιδιά που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Hilaria Baldwin.

«Μου λείπουν τα παιδιά μου, μου λείπει η Carmen μου, είναι τόσο αστεία. Όλα τα παιδιά μου είναι τόσο μοναδικά και διαφορετικά. Θα είμαι εδώ για μερικές ακόμη μέρες, και μετά ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.



Οι φετινές γιορτές ήταν δύσκολες για τον Alec Baldwin

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Alec Baldwin δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο στο οποίο μίλησε για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στον απόηχο των πυροβολισμών.

«Ήθελα να αφιερώσω ένα λεπτό για να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που μου έστειλαν τόσο όμορφα λόγια και τις καλύτερες ευχές και δύναμη και ελπίδα και προσευχές, σκέψεις και πολλή ενθάρρυνση. Έλαβα εκατοντάδες email από φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό, για να μου στείλουν δύναμη και καλές ευχές και ούτω καθεξής. Τους είμαι πραγματικά ευγνώμων», είπε στο βίντεό του ο 63χρονος.


https://www.instagram.com/p/CX2BoEeJwHP

Αναφερόμενος στο δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Rust, ο Alec Baldwin υποστήριξε: «Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα καταφέρω να αφήσω πίσω μου κάποιες πτυχές αυτού του γεγονότος. Για όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτό, δε θα ξεχαστεί ποτέ επειδή ένας άνθρωπος πέθανε τόσο τραγικά. Δεν περνάει μέρα που να μην το σκέφτομαι».

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Alec Baldwin πυροβόλησε κατά λάθος τη 42χρονη Halyna, καθώς και τον σκηνοθέτη Joel Souza, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Bonanza Creek Ranch, στο Νέο Μεξικό.

Η Halyna υπέκυψε στα τραύματά της αφού μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Νέου Μεξικού, ενώ ο 48χρονος Souza κατάφερε να επιζήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη μήνυση κατά του Alec Baldwin: «Πυροβόλησε εσκεμμένα στο πλατό του Rust»

Ο Alec Baldwin διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά τη φορτισμένη συνέντευξη στο ABC