Δεν κάνει κρύο στη Λαπωνία για τον Γιώργο Καράβα - Η πόζα που μας ξετρέλανε στο Instagram

Κατερίνα Μπούσιου
Δεν κάνει κρύο στη Λαπωνία για τον Γιώργο Καράβα - Η πόζα που μας ξετρέλανε στο Instagram

Ο coach του GNTM, αναστάτωσε τις θαυμάστριές του με μία ακόμη αναμνηστική φωτογραφία από τις χειμερινές διακοπές του και το προφίλ του στο Instgram γέμισε...καρδούλες.  

Μοιάζει σα να ζούν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος εδώ και λίγες ημέρες ο coach του GNTM και γνωστό μοντέλο Γιώργος Καράβας, ο οποίος βρίσκεται στη Λαπωνία μαζί με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού. Και δεν είναι μόνο οι διακοπές σε ένα τόσο ιδιαίτερο χειμερινό προορισμό τον οποίο έχουμε συνδυάσει με τα Χριστούγεννα, που μας κάνει εντύπωση. Είναι και ο τρόπος που....ξυπνά κάθε πρωί ο Γιώργος στην μακρινή παγωμένη Λαπωνία. Δεν το φοβάται το κρύο και ποζάρει ημίγυμνος ξεσηκώνοντας το...μισό γυναικείο πληθυσμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CZv-FgNMAKN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καλημέρα και σε εσάς

Με ένα απλό «καλημέρα» γραμμένο στα αγγλικά, ο Γιώργος Καράβας μας έστειλε την πρωινή ευχή του, από τον Αρκτικό Κύκλο όπου βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές με την συντροφιά της συζύγου του, Ραφαέλας Ψαρρού. Αλλά δεν ήταν μία απλή καλημέρα για εμάς, γιατί όπως βλέπετε μας ξάφνιασε με το καλογυμνασμένο του κορμί. Δεν έκανε μόνο σε εμάς εντύπωση, αλλά και σε αρκετούς followers του, οι οποίοι άρχισαν να του στέλνουν καρδούλες με ενθουσιασμό γράφοντας όμως και χιουμοριστικά σχόλια τύπου: «Ζακέτα να βάλεις, θα πουντιάσεις».

karavas sxolio

Και επειδή είναι ουσιαστικά ευγενής, ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει σε πάρα πολλούς από αυτούς και εκείνος, στέλνοντας με τη σειρά ως απάντηση του δύο καρδούλες για το «ευχαριστώ». Η σημερινή του μέρα πάντως, εκτός από ένα καλό πρωινό στο igloo δωμάτιό του με την μαγευτική θέα, είχε και μία μικρή εκδρομή, πρώτα στο χωριό του Άι Βασίλη (προφανώς για να πάρουν μαζί με τη γυναίκα του και δώρα για τα παιδιά τους που έμειναν στην Αθήνα) αλλά και μία μικρή εξόρμηση με τα έλκηθρα.


https://www.instagram.com/tv/CZwIdJIA-XT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει από την Φιλανδία στα τέλη της εβδομάδας, αλλά επειδή και οι δύο αγαπούν τα ταξίδια, σκοπεύουν σύντομα να οργανώσουν την επόμενη τους εξόρμηση. Αυτή τη φορά όμως έχοντας μαζί τους, τα δύο τους παιδιά, τον 7χρονο Φίλιππο και την 5χρονη Καλλιόπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μαγευτικές διακοπές του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στον Αρκτικό Κύκλο

Επιστρέφει η Καγιά στο GNTM; Μάθαμε επιτέλους γιατί ο Καράβας ούρλιαξε στον τελικό για την Κυβέλη

Ο Γιώργος Καράβας έκανε το πιο τρυφερό σχόλιο στη σύζυγό του μετά τον τελικό του GNTM 4