Angelina Jolie: Η μεγάλη αλλαγή της κόρης της Zahara - Για ποιο λόγο βρέθηκε στο πλευρό της

Κατερίνα Μπούσιου
Angelina Jolie: Η μεγάλη αλλαγή της κόρης της Zahara - Για ποιο λόγο βρέθηκε στο πλευρό της

Η 17χρονη βρέθηκε κοντά της σε μία σημαντική της στιγμή με νέα εμφάνιση που προκάλεσε έκπληξη. 

Η Angelina Jolie δεν είναι απλά μία πετυχημένη και πασίγνωστη ανά τον κόσμο ηθοποιός, αλλά τα τελευταία χρόνια και γνωστή ακτιβίστρια και ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Σε αυτό τον τομέα της ζωής της, έχει πια στο πλευρό της, την 17χρονη κόρη της Zahara η οποία έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στο πλευρό της, με εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την είχαμε συνηθίσει.


https://www.instagram.com/p/CZxSGsBppEb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζahara in blue

Τις τελευταίες ημέρες η Jolie συμμετέχει σε μία μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Αμερική, για την ψήφιση από το Κογκρέσο, ειδικής αναθεωρητικής διάταξης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στις συναντήσεις της μάλιστα όλo αυτό το διάστημα, δεν έλειπε από το πλευρό της, η 17χρονη Zahara. Η μεγάλη της κόρη, παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια είχε κάνει μία προσπάθεια στο χώρο της υποκριτικής, φαίνεται τελικά πως δεν θα γίνει ηθοποιός και θα εκμεταλλευτεί τις παρόμοιες κοινωνικές ευαισθησίες που έχει η μητέρα της. Βέβαια εκείνο που μας έκανε έκπληξη ήταν η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της, αφού τα έβαψε μπλε.



Η Jolie σε αυτά τα ζητήματα που αφορούν στην εμφάνιση των παιδιών της, έχει δείξει και στο παρελθόν πως έχει αρκετά φιλελεύθερες απόψεις. Όταν για παράδειγμα η κόρη της Shiloh που είναι και βιολογικό της παιδί, σε μικρότερη ηλικία προτιμούσε να φορά κοστούμια και να έχει τα μαλλιά της αρκετά κοντά, είχε δηλώσει πως δεν την ενοχλούν καθόλου οι κριτικές που κάνουν προς εκείνη ως μητέρα της γιατί: «Ως παιδί, περνάει μία φάση όπως περνούσα και εγώ εξάλλου στην ηλικία της».



Βέβαια η Shiloh μεγαλώνοντας, δείχνει να έχει αλλάξει αρκετά και εκτός από τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει τόσο από την μαμά της, όσο και από τον πατέρα της Brand Pitt, έχει και το ταλέντο τους στην υποκριτική -εκτός από την έφεσή της στο χορό - και είναι μόνη από την οικογένεια που θέλει προς το παρόν να ακολουθήσει τον οικογενειακό δρόμο προς το Hollywood.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς ήταν σαν μητριά η Angelina Jolie; Ο γιος του πρώην συζύγου της αποκαλύπτει

Έτσι πέρασε η Angelina Jolie την ημέρα που ο Brad Pitt είχε γενέθλια - Η εμφάνιση όλο νόημα

Η Angelina Jolie και η Michelle Obama είναι οι γυναίκες που αγαπήθηκαν περισσότερο το 2021