Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την αποχώρηση του Λάμπρου και η εμφάνιση της Κάτιας έγινε trend

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την αποχώρηση του Λάμπρου και η εμφάνιση της Κάτιας έγινε trend

Τα δάκρυα για την οικειοθελή αποχώρηση της Αθηνάς, η έξοδος του Λάμπρου Κωνσταντάρα και το καυστικό σχόλιο του Τριαντάφυλλου αλλά και η επική είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο. Όλα αυτά χώρεσαν σε ένα επεισόδο του Survivor.

Μια διπλή αποχώρηση έκρυβε τελικά το συμβούλιο του νησιού στο Survivor μιας και τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και οι Διάσημοι έχασαν τελικά δύο μέλη της ομάδας τους.

Από τους πέντε Διάσημους που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν εκείνος που επέλεξε το κοινό να αποχωρήσει, αφήνοντας εντός ριάλιτι επιβίωσης την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τη Μυριέλλα Κουρεντή, τον Απόστολο Ρουβά αλλά και την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η αποχώρηση του Λάμπρου και το story – καρφί του Τριαντάφυλλου

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού του Ελληνικού κινηματογράφου ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ στο άκουσμα του ονόματός του οι Διάσημοι ξέσπασαν σε κλάματα και οι Μαχητές έμειναν με το στόμα ανοιχτό:

«Δεν το περίμενα αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία, υφίστασαι τις συνέπειες. Η Βρισηίδα να μην νιώσει άσχημα, ξέρω ότι δεν είχε κακό σκοπό. Θα σκεφτώ και το καλό. Έχω να γυρίσω στις δουλειές μου, στους ανθρώπους μου, στην οικογένεια και στο κορίτσι μου», είπε φανερά συγκινημένος ο Λάμπρος.

labros

Την ίδια ώρα, ο περσινός star του Survivor, Tριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, έριχνε τα βέλη του προς τον Λάμπρο, κατηγορώντας τον για τις περσινές επιθέσεις του δημοσιογράφου προς τον ίδιο όσο εκείνος βρισκόταν στο Survivor, και εξηγώντας εμμέσως πλην σαφώς πως στην αποχώρηση αυτή του Λάμπρου ρόλο έπαιξε η ψήφος των fan clubs του τραγουδιστή.



Αποχώρησε οικειοθελώς και η Αθηνά:

Στην κόρη της επέστρεψε και η Αθηνά, μετά την πρόταση του Γιώργου Λιανού. Η Αθηνά είχε προηγουμένως ζητήσει από την παραγωγή να επιστρέψει στο παιδί της, οπότε ο Γιώργος Λιανός ουσιαστικά την απελευθέρωσε από τις ρήτρες στο συμβόλαιό της για να επιστρέψει χωρίς κυρώσεις στο σπίτι της.



Survivor: Διπλό πανηγύρι στο Twitter για την αποχώρηση του Λάμπρου και την είσοδο της Κάτιας

Άνοιξε ο δρόμος για την είσοδο της Κάτιας- Η πρώτη εμφάνιση στην παραλία των Διάσημων

Το τρέιλερ του Σαββάτου για το Survivor, μας έδειξε αυτό που όλοι οι fans του ριάλιτι επιβίωσης περίμεναν: την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο και την επιστροφή στην ομάδα των Διασήμων, έναν χρόνο ακριβώς μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι. Το Twitter καλοδέχτηκε την ρυζοκλέφτρα και όλοι περιμένουν να δουν την Ταραμπάνκο να αγωνίζεται πια.


https://www.instagram.com/tv/CZxjQ9HuH1i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: 5 υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά το Twitter προβλέπει έξοδο της Αθηνάς