Ο Γιώργος Καράβας δεν αντέχει λεπτό χωρίς τη Ραφαέλα Ψαρρού - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Ο Γιώργος Καράβας δεν αντέχει λεπτό χωρίς τη Ραφαέλα Ψαρρού - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Ο Γιώργος Καράβας είναι ακόμη ερωτευμένος με τη σύζυγό του ακόμα και μετά από μία δεκαετία γάμου.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιώργος Καράβας και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, και τη σχέση που έχουν σήμερα. Ο παρουσιαστής και μοντέλο εξέφρασε την αγάπη του για τη σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, ακόμα και μετά από 10 χρόνια γάμου, παραμένει ερωτευμένος μαζί της.

Ο Αρναούτογλου κοιτούσε με θαυμασμό τον Καράβα την ώρα που εκθείαζε την καλή του, αφού πραγματικά οι δηλώσεις του έδειχναν πόσο in love είναι με την Ψαρρού.



Ο Γιώργος Καράβας λατρεύει τη Ραφαέλα Ψαρρού

Ο Καράβας γρήγορα άρχισε να μιλάει με υπέροχα λόγια για την Ψαρρού εξηγώντας τι είναι αυτό που του αρέσει σε εκείνη, απαντώντας, παράλληλα, στην ερώτηση του παρουσιαστή σχετικά με το αν εκείνη θα ακολουθούσε σε περίπτωση δουλειάς του μοντέλου στο εξωτερικό.

«Η Ραφαέλα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που γενικότερα, αν της μπει κάτι στο μυαλό, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη και είναι κι αυτό που μ’ αρέσει και με το οποίο έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή μαζί. Θεωρώ ότι θα ακολουθούσε. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτή», είπε και συμπλήρωσε: «Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».

https://www.instagram.com/p/CZt0E47MXSH

Δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς τη Ραφαέλα

Ο Καράβας συνέχισε να κάνει ανάλογες δηλώσεις για το κορίτσι του αλλά και για το πόσο καλά περνάνε μαζί, φτάνοντας να σχολιάζει πως δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς εκείνη στο πλάι του. «Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς τη Ραφαέλα. Για παράδειγμα, τώρα, τον τελευταίο καιρό, τα παιδιά μας κάνουν σκι. Ασχολείται η Κάλλι με το αγωνιστικό σκι και ο Φίλιππος κάνει snowboard. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχα μία υποχρέωση στην Αθήνα και έπρεπε να μείνω εδώ. Μου λέει η Ραφαέλα ‘Θα πάρω το αυτοκίνητο και θα ανέβουμε πάνω στον Παρνασσό’. Δε μου πήγαινε η καρδιά να φύγει. Το πιστεύεις; Με την καλή έννοια το λέω», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μαγευτικές διακοπές του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στον Αρκτικό Κύκλο

Δεν κάνει κρύο στη Λαπωνία για τον Γιώργο Καράβα - Η πόζα που μας ξετρέλανε στο Instagram

Επιστρέφει η Καγιά στο GNTM; Μάθαμε επιτέλους γιατί ο Καράβας ούρλιαξε στον τελικό για την Κυβέλη