Η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη σχέση με τον Ben Affleck στην Ellen

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη σχέση με τον Ben Affleck στην Ellen

Σκάει από έρωτα η Jennifer Lopez και οι αποκαλύψεις για την επανασύνδεση με τον Affleck δεν σταματούν.

Από τις 24 Ιουλίου 2021, την ημέρα των 52ως γενεθλίων της, η Jennifer Lopez έκανε επίσημη την επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck. Οι μήνες περνούν, η δεύτερη ευκαιρία ανάμεσα στους δύο stars προχωράει και η Lopez, με αφορμή τη νέα της ταινία, το σημαδιακό «Marry Me» κάνει απανωτές αποκαλύψεις για τον δεσμό της.

Σε σοκ και η Jennifer

Χωρίς να κρύβει το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό της γι’ αυτήν την φάση της ζωής της, η Jlο εξήγησε στην Ellen De Generes πως είναι και η ίδια σοκαρισμένη με την επανασύνδεσή της με τον Affleck.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να εξεπλάγη περισσότερο από εμάς τους δύο με την επανασύνδεση», εξήγησε η Lopez η οποία δήλωσε πως τόσο η ίδια όσο και ο Ben σοκαρίστηκαν με την εξέλιξη της σχέση τους:



H Jennifer Lopez αποκάλυψε μετά από 17 χρόνια γιατί χώρισε από τον Ben Affleck

«Ποτέ δε μπορείς να φανταστείς πως θα συμβεί κάτι τέτοιο, είναι ένα όμορφο πράγμα», είπε γελώντας η Lopez για την επανασύνδεση με τον 49χρονο, μετά από εκείνον τον δραματικό χωρισμό το 2004, λίγο πριν τον γάμο.

Η Jlo δήλωσε φουλ ερωτευμένη με τον Ben αλλά τόνισε πως η επιστροφή σε μια τέτοια σχέση με όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της, την έκανε να φοβάται:

«Είμαστε και οι δύο χαρούμενοι και δεν θέλουμε να συμβεί κάτι μεταξύ μας ξανά», είχε πει η Jennfer σε πρόσφατη συνέντευξή της ενώ στο περιοδικό Rolling Stone είχε αποκαλύψει και για πρώτη φορά τον λόγο του χωρισμού πριν 17 χρόνια.



«Ήταν μία κτηνωδία. Είναι από αυτά τα πράγματα τα οποία κρατάς θαμμένα τόσο βαθιά μέσα σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις τη ζωή σου. Ο Ben και εγώ ήμασταν τόσο ερωτευμένοι εκείνη την εποχή. Αλλά παράλληλα υπήρχαν και όλες αυτές οι κριτικές και στην κυριολεξία κατέστρεψαν τη σχέση μας. Ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι για να καταλάβουμε εκείνη την εποχή, πως το σημαντικότερο πράγμα στις ζωές μας ήμασταν εμείς οι δύο και μόνο».


https://www.instagram.com/p/CRuRLW1p1Co

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Jennifer Lopez έκανε νέα αποκάλυψη για τον Ben Affleck - Μήπως σκοπεύουν να παντρευτούν;

Caramel highlights με κόκκινο κραγιόν! Top συνδυασμός για τα μεσογειακά κορίτσια - Inspo η JLo

Τρυπώσαμε στο σπίτι της JLo! Η επέτειος και το πάρτι-έκπληξη