Το βιβλίο που συνεπήρε τη Δέσποινα Βανδή και η σπόντα για τις δυσκολίες της ζωής

Το βιβλίο που συνεπήρε τη Δέσποινα Βανδή και η σπόντα για τις δυσκολίες της ζωής

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό τη νέα της ανακάλυψη.

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να κάνει μερικά stories στον λογαριασμό της στο Instagram, για να μοιραστεί με τους followers της ένα βιβλίο που ανακάλυψε και που της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η 52χρονη τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά υλικό με το κοινό της όχι μόνο από τα επαγγελματικά της αλλά και από τα προσωπικά.

Στα πρόσφατα stories της, η Βανδή αποκάλυψε στο κοινό πως, μετά από καιρό, ένα βιβλίο κατάφερε να τη συνεπάρει τόσο, ενώ, παράλληλα, προσπάθησε να συμβουλέψει και να παροτρύνει τις γυναίκες να διεκδικούν πράγματα για τον εαυτό τους.



Το βιβλίο που ενθουσίασε τη Δέσποινα Βανδή

despoina vandi vivlio

Το βιβλίο «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» της Clarissa Pinkola Estés ήταν αυτό που ενθουσίασε τη Δέσποινα Βανδή. Η Estés, ούσα ψυχαναλύτρια και ακτιβίστρια, κατάφερε να δημιουργήσει το 1991 ένα γυναικείο ψυχογράφημα που απευθύνεται στις γυναίκες κάθε εποχής. Ασχολείται με την κατανόηση, με την αποδοχή, την ελευθερία και το κυνήγι των ονείρων. Μέχρι και η Maya Angelou το είχε «αγκαλιάσει», λέγοντας: «Νιώθω ευγνωμοσύνη τόσο για το βιβλίο όσο και για τη δρ. Clarissa Pinkola Estés. Είναι ένα βιβλίο - ύμνος στη γυναίκα, στην τόλμη της, στη φροντίδα και στο νοιάξιμό της. Το λέω και το εννοώ: Όσες ξέρετε ανάγνωση, διαβάστε το!».

Η ατάκα που προβληματίζει

Μόλις η Βανδή αποκάλυψε το βιβλίο που την έχει ενθουσιάσει, ακολούθησε και ένα story, το οποίο περιείχε μία προτροπή για τις γυναίκες να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν. Μία ατάκα που θα μπορούσε να θεωρηθεί και σπόντα για τη δική της ζωή.

despoina vandi vivlio2

«Όταν μία γυναίκα συνειδητοποιεί, οφείλει στον εαυτό της να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την αυτοδιάθεσή της! Τα όρια δεν είναι απλώς θεμιτά, είναι απαραίτητα!», είπε η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρυφερή αγκαλιά του Bασίλη Μπισμπίκη με τη Μελίνα Νικολαΐδη: Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή

Μελίνα Νικολαϊδη: Η κόρη της Δέσποινας Βανδή γίνεται 18 ετών και ο Ντέμης της εύχεται δημόσια

Δέσποινα Βανδή: Το νέο story με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η αντίδραση του ηθοποιού στο Instagram