Δέσποινα Βανδή: Το νέο story με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η αντίδραση του ηθοποιού στο Instagram

Δέσποινα Βανδή: Το νέο story με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η αντίδραση του ηθοποιού στο Instagram

Η νέα έξοδος του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή έγινε στο αγαπημένο τους στέκι και φρόντισαν να το κάνουν γνωστό στο Instagram.

Όσο περνάει ο καιρός, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γίνονται αχώριστοι και οι κοινές εμφανίσεις πυκνώνουν.

Έχοντας ξεπεράσει το πρώτο περίεργο διάστημα τους δεσμού τους με το μεγάλο κυνηγητό από τους παπαράτσι, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βγαίνουν πια και τρώνε ή διασκεδάζουν μαζί σαν φυσιολογικό ζευγάρι.

Η νέα κοινή φωτογραφία στο Instagram

Έτσι και χτες βράδυ, η Δέσποινα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την έξοδο για φαγητό στο αγαπημένο στέκι της με τον Βασίλη στην Πειραϊκή με τον κουμπάρο του ζευγαριού να βρίσκεται στην παρέα του.

Ο λόγος για τον Μανώλη Κονταρό που όπως φαίνεται θα είναι ο κουμπάρος της Δέσποινας με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ίδιος ο Κονταρός είχε εξηγήσει στο Open Weekend πρόσφατα:

vandi bisbikis 4

«Είναι δύο πολύ καλοί μου φίλοι, με τιμούν και τους τιμώ με τη φιλία μου. Σχετικά με την κουμπαριά, ο χρόνος θα τα δείξει όλα. Με τη Δέσποινα γνωρίστηκα από την εκπομπή που κάναμε στην Κρήτη, το “My Greece”. Με έχει τιμήσει, έχει έρθει και στο Lido που έχω τραγουδήσει με τον Βασίλη τότε, κι έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Ο Βασίλης έχει φιλίες με πολλούς παιδικούς μου φίλους, όμως εγώ τον γνώρισα μέσα από τη Δέσποινα Βανδή. Δείχνουν ευτυχισμένοι. Όσες φορές έχουμε κάνει παρέα μου βγάζουν ένα όμορφο και ευτυχισμένο ζευγάρι».

Πάντως, αυτή τη φορά, ο Βασίλης Μπισμπίκης αντέδρασε διαφορετικά στο Instagram, μιας και έκανε repost και μοιράστηκε και ο ίδιος το story της Δέσποινας κάτι που δεν είχε συμβεί τις προηγούμενες φορές στο λογαριασμό του στο Instagram.



Επιστροφή στο στέκι της πρώτης κοινής εμφάνισης:

Μπισμπίκης, Βανδή και Κονταρός είχαν βρεθεί στο ίδιο στέκι για φαγητό λίγο μετά την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή που έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου και είχαν συνεχίσει τη βραδιά τους για φαγητό με φίλους στην ίδια ψαροταβέρνα.

«Παίρνω πολλή αγάπη»

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Studio 4» και μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του για τη Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:



«Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει».

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Δέσποινα και Βασίλης έχουν ήδη ταξιδέψει μαζί στη Ρώμη ενώ πριν λίγες ημέρες έκαναν ένα ταξίδι - αστραπή και στο Παρίσι, όπου η Δέσποινα φωτογραφήθηκε στο Crazy Horse.


https://www.instagram.com/p/CZM0K2RrbM2

Η πρώτη κοινή εμφάνιση ανάμεσα σε Βανδή και Μπισμπίκη:

Η 52χρονη Δέσποινα Βανδή και ο 44χρονος Βασίλης Μπισμπίκης έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής Τεχνών 100 του Λάκη Λαζόπουλου.

Δέσποινα και Βασίλης εμφανίστηκαν στα εγκαίνια ντυμένη στα μαύρα, με τον ηθοποιό να περπατάει μπροστά και τη Βανδή να έπεται πίσω κοιτώντας διαρκώς το πάτωμα με την αμηχανία να είναι έκδηλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης