Πόσο μοιάζει η Συνατσάκη με την Δέσποινα Βανδή; Η απάντηση σε μια εικόνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πόσο μοιάζει η Συνατσάκη με την Δέσποινα Βανδή; Η απάντηση σε μια εικόνα

Η παρουσιάστρια δοκίμασε το νέο viral challenge του Instagram και το αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει.

'Ενα νέο challenge έχει κάνει θραύση στο Ιnstagram τα τελευταία 24ωρα, με ολοένα και περισσότερους celebrities να το δοκιμάζουν. Ο λόγος για το φίλτρο «Who is your greek celebrity twin», το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις το..άλλο σου celebrity μισό.

Μαίρη Συνατσάκη και Δέσποινα Βανδή μοιάζουν... σαν 2 σταγόνες νερό

Η Μαίρη Συνατσάκη δοκίμασε το φίλτρο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η κατά κόσμον Mairiboo μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χαμένη αδερφή της Δέσποινας Βανδή. H παρουσιάστρια άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της, υιοθετώντας το wolf cut κούρεμα.

https://www.instagram.com/p/CZui644rYet/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Oops. Αυτό είναι το wolf cut. Αλλά ποια είναι αυτή; Δεν την ξέρω… [χρώμα και κούρεμα από τον Στέφανο Βασιλάκη]», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτοντας και ότι κουρεύτηκε, αλλά και ότι έβαψε τα μαλλιά της.

synatsaki vandi1

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Σαμοίλης έδωσαν 2η ευκαιρία στη φιλία τους

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 12 χρόνια μετρά η φιλία της παρουσιάστριας και του hair stylist. Μία φιλία που περιλάμβανε δεκάδες αλλαγές στα μαλλιά της Μαίρης Συνατσάκη και αμέτρητες κοινές εξόδους. Τα τελευταία 2 χρόνια η σχέση τους είχε «παγώσει» γεγονός που είχει επιβεβαιώσει η Μαίρη μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Το video είχε τίτλο: «Φουλ Αδιάκριτο Q&A – Δυσκολεύτηκα.» και περιείχε μεταξύ άλλων ερωτήσεις για τον Σπύρο Σαμοΐλη. «Επειδή είναι κάτι που σας έχει απασχολήσει θα αναλάβω το κομμάτι της ευθύνης μου. Το κομμάτι της ευθύνης μου είναι ότι αυτή ήταν μια φανερή φιλική σχέση και μια συνεργασία που μετρούσε 12 χρόνια. Νομίζω ότι θα έδειχνα τρομερή ασέβεια αν έμπαινα στις λεπτομέρειες αυτού. Το θεωρώ μεγαλύτερη ασέβεια από το να μιλήσω και για τις ερωτικές μου σχέσεις. Το να δώσω λεπτομέρειες είτε εγώ, είτε εκείνος θα ήταν μεγάλο λάθος» είχε πει χαρακτηριστικά η Μαίρη.

Όπως φαίνεται το 2022 η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Σαμοίλης αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη φιλία τους. Ο hair stylist δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο βλέπουμε την ομοιότητα Βανδή-Συνατσάκη μέσα από ένα δυνατό throwback κολάζ. Η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια έχουν ίδιο ακριβώς κούρεμα και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

post sinatsaki vandi

Πηγή κεντρικής: @mairiboo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: