Γενέθλια on stage για τη Μαίρη Συνατσάκη- Η συγκινητική έκπληξη

Γενέθλια on stage για τη Μαίρη Συνατσάκη- Η συγκινητική έκπληξη

Η παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια της τούρτας της κατά την διάρκεια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη αφού ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του τραγουδιστή Ίαν Στρατή. Σύμφωνα με πληροφορίες το ευτυχισμένο ζευγάρι συγκατοικεί ενώ όπως η ίδια η Μαίρη αποκάλυψε στο vlog της στο Youtube, έχει γνωρίσει τους γονείς του αγαπημένου της τους οποίους επισκέπτονται συχνά.

Γενέθλια on stage για τη Μαίρη Συνατσάκη

tourta

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη σκηνή αφού πρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ «HAIR». Η παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της και οι συμπρωταγωνιστές της την ξάφνιασαν ευχάριστα φέρνοντας μια τούρτα επί σκηνής. Η Μαίρη δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για αυτή την γλυκιά έκπληξη ενώ θυμήθηκε πως οι κολλητοί της φίλοι (Ντορέττα Παπαδημητρίου και Σπύρος Σαμοίλης) της είχαν κάνει ακριβώς την ίδια έκπληξη 4 χρόνια πριν.

H παρουσιάστρια και ο γνωστός hairstylist είναι γνωστό ότι έχουν πλέον πολύ τυπικές σχέσεις. Οι άλλοτε κολλητοί φίλοι φέρεται να μάλωσαν μετά από 12 χρόνια στενής φιλίας και συνεργασίας. Την είδηση που είχαν υποψιαστεί όλοι οι ακόλουθοι και των δύο στα social media και στο YouTube, επιβεβαίωσε στο κανάλι της η Μαίρη Συνατσάκη στο βίντεο «Φουλ Αδιάκριτο Q&A – Δυσκολεύτηκα».

«Επειδή είναι κάτι που σας έχει απασχολήσει θα αναλάβω το κομμάτι της ευθύνης μου. Το κομμάτι της ευθύνης μου είναι ότι αυτή ήταν μια φανερή φιλική σχέση και μια συνεργασία που μετρούσε 12 χρόνια. Νομίζω ότι θα έδειχνα τρομερή ασέβεια αν έμπαινα στις λεπτομέρειες αυτού. Το θεωρώ μεγαλύτερη ασέβεια από το να μιλήσω και για τις ερωτικές μου σχέσεις. Το να δώσω λεπτομέρειες είτε εγώ, είτε εκείνος θα ήταν μεγάλο λάθος», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαίρη.



mairbootourta

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε λίγο αργότερα στο Instagram μια φωτογραφία όπου βλέπουμε την εορτάζουσα Μαίρη να κρατά χαμογελαστή την εντυπωσιακή τούρτα δημιουργία της Άντας Λιβιτσάνου.

Η αποκάλυψη για τον Ίαν Στρατή

Αρκετά αποκαλυτική ήταν για πρώτη φορά η Μαίρη Συνατσάκη στο vlog της. Η παρουσιάστρια είπε πως το πραγματικό όνομα του Ίαν είναι Κωνσταντίνος ενώ παράλληλα ανέφερε πως επισκέπτονται συχνά τους γονείς του αγαπημένου της. Όλα δείχνουν ότι η σχέση τους δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου και το ζευγάρι είναι αναμφίβολα στα καλύτερά του.



Πηγή κεντρικής: @mairiboo

mairiboo

Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Συνατσάκη για το Instagram της πριν 8 χρόνια (photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετακόμισε ξανά η Μαίρη Συνατσάκη: Το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη: Με ένα χιουμοριστικό στόρι επιβεβαίωσε τη συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή