H Adele το πήρε απόφαση και θέλει να κάνει παιδί με τον σύντροφό της Rich Paul

Κατερίνα Μπούσιου
H Adele το πήρε απόφαση και θέλει να κάνει παιδί με τον σύντροφό της Rich Paul

«Θα κάνω παιδί την επόμενη χρονιά» δήλωσε σε συνέντευξή της και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για την ακύρωση των συναυλιών της στο Las Vegas και χαρακτήρισε «αδελφή ψυχή» τον πρώην σύζυγό της. 

Φορώντας όπως και πρόσφατα στα BRIT Awards το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, από τον αρραβώνα με τον αγαπημένο της Rich Paul, η Adele εμφανίστηκε στην εκπομπή του Graham Norton στο BBC, για να μιλήσει για όλα, εκτός από την τεράστια επιτυχία που προκλήθηκε από την επανεμφάνισή της στη μουσική, μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ της «30». Και η προσωπική της ζωή όπως ήταν φυσικό, μονοπώλησε τη συζήτηση.


https://www.instagram.com/p/CZ1cHB9IDfu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μα θα έλεγα αν είμαι ή αν δεν είμαι αρραβωνιασμένη;»

Το μονόπετρο...έβγαζε μάτι στην τηλεοπτική συνέντευξη στον Graham Norton, αλλά εκείνη χαμογελώντας αμυδρά, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τον αρραβώνα της, λέγοντας μάλιστα στον δημοσιογράφο: «Θα έλεγα ποτέ αν είμαι ή αν δεν είμαι αρραβωνιασμένη;». Δεν μας έκανε πάντως εντύπωση, γιατί παρόλο που η τραγουδίστρια είναι πάντα πολύ ανοιχτή στο να μιλά για τη ζωή της, ούτε και για τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki και το γάμο τους μας είχε αποκαλύψει πολλά στο παρελθόν, αλλά ούτε και όταν έμεινε έγκυος στο γιο τους Angelo. Πάντως αναφερόμενη στον πρώην της, επανέλαβε αυτό που είχε πεί και στην συνέντευξη στην Oprah Winfrey πως: «Είναι η αδελφή ψυχή μου, είμαστε οικογένεια».



Η Adele δήλωσε πως έκανε μία μεγάλη προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή για να μην ακυρώσει τις συναυλίες της στο Las Vegas και απολογήθηκε για εκείνο το video που δακρυσμένη έλεγε στους θαυμαστές της ότι δεν θα τις έκανε στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Πάντως υποσχέθηκε πως αυτές οι συναυλίες θα γίνουν μέχρι τέλος του χρόνου.


https://www.instagram.com/tv/CY-AYtZAgp-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να μην αποκάλυψε πως είναι αρραβωνιασμένη με τον μάνατζερ του ΝΒΑ Rich Paul, αλλά παρόλα αυτά δήλωσε έτοιμη να ξαναγίνει μαμά: «Θέλω να κάνω ένα παιδί την επόμενη χρονιά. Μου πήρε καιρό να επανέλθω, θα ήθελα να κάνω παιδί, αλλά σκεφτόμουν ότι μου πήρε 9 χρόνια για να κοιμηθώ όταν είχα το γιο μου». Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι πάντως μετά από αυτή τη δήλωση θεωρούν πως και ο γάμος τους δεν είναι μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντρεύεται η Adele; Το μονόπετρο που πυροδοτεί τις φήμες περί αρραβώνα

Brit Awards 2022: Ο θρίαμβος της Adele και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

H επική απάντηση της Adele στις φήμες χωρισμού με τον Rich Paul