Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι: «Δεν ήθελα να φορέσω μαύρα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο Χαμογέλα και Πάλι: «Δεν ήθελα να φορέσω μαύρα»

Ντυμένη με ένα λευκό φούτερ από τις Γυναίκες χωρίς Σύνορα, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στήριζε και η μητέρα της Μίνα, ξεκίνησε την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι επέστρεψε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία την περασμένη Παρασκευή έχασε την πολυαγαπημένη μητέρα της Μίνα.

«Από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, είκοσι χρόνια τώρα φοβόμουν αυτές τις στιγμές, πολύ δύσκολες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο ξεκίνημα του Χαμογέλα και Πάλι και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς για την στήριξη, την εταιρία παραγωγής, τον Νίκο Κοκλώνη, το κανάλι, την Κατερίνα (Ζαρίφη) που ήταν εδώ, τον κόσμο που έχω λάβει πολλά μηνύματα».

sissy xristidou mama 2

Χρηστίδου: Το νέο story μετά την απώλεια της μαμάς της και ο διάλογος για τις φωτογραφίες

Δεν ήθελε να φορέσει μαύρα η Σίσσυ

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να βιώνεις μία τέτοια ασθένεια στην οικογένειά σου, αλλά και στον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε να βγει με μαύρα ρούχα στον αέρα της εκπομπής, λέγοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν ανάλογες εμπειρίες. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι μέχρι να έρθει αυτή η αρρώστια στο σπίτι σου, δεν το καταλαβαίνεις. Είναι πολύ διαφορετικό όταν χτυπά τη δική πόρτα, στο σπίτι σου».



Και συνέχισε:

«Επέλεξα να μη βάλω μαύρα και να έχω το χαμόγελό μου. Να φορέσω μια μπλούζα από τις Γυναίκες χωρίς σύνορα. Η μαμά μου ήταν ιδρυτικό μέλος και θέλω να ρίξω λίγο φως. Θα συνεχίσω να είμαι μέλος της αυτής της οργάνωσης, η οποία ήταν η μεγάλη αγάπη της μαμάς μου. Ήθελα να πω το ευχαριστώ μου σε όλους για τη στήριξη. Στέλνω ένα φιλί στον μπαμπά μου και στον αδερφό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: