Χρηστίδου: Το νέο story μετά την απώλεια της μαμάς της και ο διάλογος για τις φωτογραφίες

Χρηστίδου: Το νέο story μετά την απώλεια της μαμάς της και ο διάλογος για τις φωτογραφίες

Μία εβδομάδα πέρασε από την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς, Μίνας Χρηστίδου και η παρουσιάστρια βρίσκεται σε δύσκολη θέση. 

Έχει περάσει μια εβδομάδα από το απόγευμα της Παρασκευής στο οποίο η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τη μητέρα της Μίνα.

Η Μίνα Χρηστίδου έδωσε τον τελευταίο 1,5 χρόνο μια θαρραλέα μάχη με την μυελοδυσπλαστική λευχαιμία αλλά κατέληξε τελικά βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η Σίσσυ επανήλθε με ένα story που δείχνει την ψυχολογία της στο Instagram.

sissy1

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη για όλους τους σωστούς λόγους

Η θλίψη της Χρηστίδου

Την περασμένη Κυριακή, ημέρα που έγινε η κηδεία της μαμάς της Σίσσυς, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για την ύπαρξη φωτογραφιών από το μυστήριο και τόνισε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά εφόσον οι φωτογραφίες αυτές δημοσιευτούν.

273256017 1554926474869651 8731549369035958499 n

«Ομολογώ πως με θλίψη μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεση μας, χθες 6/2 στην κηδεία της μητέρα μου, πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε η Σίσσυ εκφράζοντας την αντίδρασή της στις φωτογραφίες που λήφθησαν χωρίς τη θέλησή της.

Παίρνοντας θέση στο ζήτημα αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου είχε σπεύσει μια μέρα αργότερα να μοιραστεί τις σκέψεις που έκανε και η ίδια, μπαίνοντας για λίγο στη θέση της παρουσιάστριας.



«Μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου και σκέφτηκα αν μου συμβεί κάτι αντίστοιχο. Μιλάω για μένα και όχι για τη Σίσσυ, όταν εγώ το έχω κάνει στην εκπομπή μου, δικαιούμαι να ζητήσω κάτι που έχω κάνει σε άλλους», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

Η νέα απάντηση της Χρηστίδου και ο διάλογος στο Twitter

Μια χρήστης του Twitter απάντησε σχετικά με το θέμα των φωτογραφιών επιβραβεύοντας την Καινούργιου για την στάση της ενώ παράλληλα επέκρινε την Χρηστίδου.
Η Σίσσυ δεν άντεξε και μπήκε σε διάλογο με την εν λόγω γυναίκα τονίζοντας:

«Δυστυχώς έχω λάβει κάποια μηνύματα σήμερα όπως αυτό, ανθρώπων που αναρωτιούνται αν έχω το δικαίωμα να ζητάω την ιδιωτικότητα αυτή. Καταλαβαίνω την Κατερίνα και την νιώθω. Όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα και οποία εκπομπή έχω παρουσιάσει εγώ Ποτέ μα ποτέ δεν έχω παραβιάσει την επιθυμία οποιοδήποτε ανθρώπου επιθυμεί ιδιωτικότητα, με μοναδική εξαίρεση ανθρώπους που έχουν τελέσει ποινικά αδικήματα. Έχουμε παραστεί μόνο όπου μας ζητήθηκε ή μας επιτράπηκε. Ειδικά σε τραγικά γεγονότα όπως αυτό. Το δικαίωμα μου αυτό λοιπόν απορρέει μέσω του σεβασμού που ως τώρα έχω αποδώσει. Αυτά», τόνισε η παρουσιάστρια και ο διάλογος συνεχίστηκε με λεκτική διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

sissy4
sissy4
sissy4

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Queen.gr, οι φωτογράφοι που βρέθηκαν μακριά από το νεκροταφείο δεν τράβηξαν κοντινές λήψεις από τις ιδιωτικές στιγμές της οικογένειάς αλλά όταν έγιναν αντιληπτοί από τη Σίσσυ και τον αδερφό της απομακρύνθηκαν. Φαίνεται όμως πως μετά το story της παρουσιάστριας και την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά, οι φωτογραφίες δεν θα δημοσιευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: