Justin Bieber: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες μετά από συναυλία του - Γνωστός ράπερ στην συμπλοκή

Κατερίνα Μπούσιου
Justin Bieber: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες μετά από συναυλία του - Γνωστός ράπερ στην συμπλοκή

Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey, φυγαδεύτηκαν από την αστυνομία, ύστερα από πυροβολισμούς και συμπλοκή έξω από το χώρο που έκανε το after party μετά από συναυλία του. Γνωστοί του Hollywood ανάμεσα στους καλεσμένους του. 

Τρείς σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μετά από συμπλοκή δέκα ατόμων και ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το εστιατόριο στο οποίο ο Justin Bieber έκανε το after party του μετά από την συναυλία του, με καλεσμένους αρκετούς celebrities του Hollywood. Στην συμπλοκή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συμμετείχε και ο γνωστός ράπερ Kodak Black.


https://www.instagram.com/p/CZuIpd8L3NY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κινδύνεψαν αρκετοί επώνυμοι

Ο Justin Bieber νωρίτερα, είχε δώσει μία μεγάλη συναυλία στο «Pacific Design Center» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Super Bowl. Μετά την λήξη της συναυλίας μαζί με την σύζυγό του, τον Jeff Bezos αλλά και τον Leonardo DiCaprio που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του, διασκέδασαν σε γνωστό πολυτελές εστιατόριο. Εκεί βρισκόταν και ο γνωστός ράπερ Kodak Black ο οποίος σύμφωνα με το ΤΜΖ, βγαίνοντας δύο ώρες μετά τα μεσάνυχα έξω από το μαγαζί, μαζί με δύο ακόμη ράπερ, τον Gunna και τον Lil Baby. Άγνωστο για ποιο λόγο ακολούθησε μία συμπλοκή με άλλα δέκα άτομα που ήταν στον εξωτερικό χώρο και από το video που δημοσίευσε το δίκτυο, φαίνεται πως ο Kodak Black έχει κάποια σχέση με την συμπλοκή, χωρίς ακόμη να διευκρινίζεται αν παρενέβη για να την σταματήσει.



Όπως ήταν φυσικό με τόσους celebrities που ήταν μέσα στο εστιατόριο, επικράτησε μία αναταραχή, με την αστυνομία να φτάνει έγκαιρα στο σημείο και να φυγαδεύει αρκετούς από αυτούς και φυσικά τον Justin Bieber μαζί με την σύζυγό του Hailey. Στην πρώτη ανακοίνωση που έβγαλαν οι αρχές της πόλης, ανέφεραν πως η συμπλοκή σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε συμμορίες του L.A και οι τρείς τραυματίες νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, δίχως να κινδυνεύει η ζωή τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Justin Bieber έτοιμος να γίνει πατέρας - Η απρόσμενη δήλωση για το 2021

Justin Bieber και Hailey κάνουν διακοπές στην Ελλάδα-Οι πρώτες τους photos

Έγκυος η Hailey Bieber; Το αινιγματικό post του Justin

Photo credits: Αssociated Press (AP)