Το δώρο του Ben Affleck είναι ξεκάθαρα πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez

Κατερίνα Μπούσιου
Το δώρο του Ben Affleck είναι ξεκάθαρα πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez

H έκπληξη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και το ιδιαίτερο δώρο στην αγαπημένη του Jennifer. 

Eκτός από διάσημοι,η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και δυό ευκατάστατοι οικονομικά celebrities. Με αυτό το σκεπτικό, θα μπορούσαν να ανταλλάξουν ένα πανάκριβο δώρο μεταξύ τους για να γιορτάσουν την γιορτή των ερωτευμένων. Όμως ο Affleck έκανε την κίνηση ματ που κάθε γυναίκα θα εκτιμούσε από τον άντρα της ζωής της. Αποφάσισε να κάνει ένα συναισθηματικά καθαρά δώρο που σηματοδοτεί μία 17 χρονη πορεία από το χωρισμό τους και μετά και είναι ένα ξεκάθαρο προμήνυμα για το ότι αυτοί οι δύο έχουν αποφασίσει να γεράσουν μαζί ή καλύτερα να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί.


https://www.instagram.com/reel/CZ2vJX3jxkY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ξεκάθαρα πρόταση γάμου

Όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια σε θαυμαστές της, στο επίσημο site της «On the JLo», ο άντρας της ζωής της αποφάσισε τρείς μέρες νωρίτερα από σήμερα που είναι η γιορτή των ερωτευμένων, να κάνει την μεγάλη έκπληξη στην αγαπημένη του. Αποφάσισε λοιπόν να φτιάξει ένα ολιγόλεπτο video με το τραγούδι «Οn my way to you» που τραγουδά η ίδια στην νέα της ταινία «Marry me» και περιλαμβάνει κοινά τους πλάνα από τα δύο χρόνια της πρώτης τους γνωριμίας και της σχέσης τους, με ενδιάμεσα πλάνα της παιδικής τους ηλικίας και στιγμές από δύο ταινίες τους, το «Jenny from the block» και την πρεμιέρα του Gigli. Απαντώντας σε σχόλιο θαυμαστή της, είπε ότι το δώρο είναι πολύ προσωπικό και πολύ ιδιαίτερο, για αυτό και δεν θέλει να το μοιραστεί δημόσια.



Αν λάβουμε υπόψη μας το νυφικό φόρεμα που φόρεσε η Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της ταινία της από τη συλλογή Love του Giambattista Valli και το βίντεο που θυμίζει αυτά τα ωραία αφιερωματικά video που παίζονται στις γαμήλιες δεξιώσεις, τότε αυτό όπως λένε και αρκετοί δημοσιογράφοι στην Αμερική, είναι μία ξεκάθαρη πρόταση γάμου. Και όταν μάλιστα την ρώτησαν πως σχεδιάζουν να περάσουν την σημερινή γιορτή των ερωτευμένων εκείνη απάντησε πως: «Έχω μία μεγάλη έκπληξη. Nομίζω και οι δυό μας θα εκπλήξουμε ο ένας τον άλλον».


https://www.instagram.com/p/CZxk1MpPjFg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν αρραβωνιαστούν, γιατί εμείς αυτό υποψιαστήκαμε, αυτό θα είναι το πιο ρομαντικό love story ever. Καλύτερο και από τις ταινίες που και οι δυό τους έχουν πρωταγωνιστήσει. Πάντως εμείς αναλύσαμε και τους στίχους του τραγουδιού που υπάρχει στο video για να βρούμε τα...κρυφά μηνύματα. Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη σχέση με τον Ben Affleck στην Ellen

H σχεδιάστρια Grace Ling πίσω από το εκκεντρικά κομψό outfit της Jennifer Lopez

H Jennifer Lopez αποκάλυψε μετά από 17 χρόνια γιατί χώρισε από τον Ben Affleck

Photo credits Associated Press