Χώρισε ο Kanye; Αφότου διέγραψε τις φωτογραφίες τους, η Julia Fox έκανε like στην Kim

Νατάσσα Σχοινά
Χώρισε ο Kanye; Αφότου διέγραψε τις φωτογραφίες τους, η Julia Fox έκανε like στην Kim
Ξανά στο προσκήνιο η νέα αγαπημένη του Kanye West.

Μπορεί ο Kanye West και η Julia Fox να είναι ένα νέο ζευγάρι, ωστόσο, έχουν καταφέρει να ανέβουν στην κορυφή των θεμάτων της showbiz. Όχι μία φορά, αλλά επανειλημμένα. Μία θα είναι η σχέση του ράπερ με την Kim Kardashian, μία το κατά πόσο είναι ζευγάρι με την ηθοποιό, πάντα κάτι θα προκύπτει και το celebrity couple θα βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Fox προέβη σε μία κίνηση που κανείς δεν περίμενε. Η σταρ αποφάσισε να διαγράψει πολλές από τις κοινές της φωτογραφίες με τον Kanye, κάνοντας το κοινό να διερωτάται αν συνεχίζουν να είναι μαζί ή αν έχουν βάλει ένα τέλος στη σχέση τους. Η ίδια με story της απάντησε πως ο λόγος που τις κατέβασε είναι επειδή δεν μπορούσε άλλο τα κακεντρεχή σχόλια που έγραφε το κοινό.

«Παιδιά, χαλαρώστε. Δυστυχώς, το Instagram δεν ήταν ένα μέρος με πλάκα για μένα πια. Κατέβασα τις φωτογραφίες, γιατί διάβασα σχόλια που έλεγαν 'Ω, Θεέ μου, ξεκάθαρα ανεβάζεις μόνο φωτογραφίες στις οποίες δείχνεις ωραία'», είπε η Fox.



Το like της Julia Fox στην Kim Kardashian

Την ώρα που ο κόσμος ακόμα δυσπιστεί σχετικά με τον λόγο που η 32χρονη ηθοποιός διέγραψε τις φωτογραφίες, η ίδια σκέφτηκε να κάνει και κάτι άλλο που προβλημάτισε διπλά το κοινό. Έχοντας αφήσει μόνο μερικές φωτογραφίες με τον Kanye -κι αυτές από το post για τα γενέθλιά της-, η Fox είδε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της Kim με μαύρο outfit και της έκανε like!

https://www.instagram.com/p/CZ8U_JRMmNj

Ο Kanye δεν κάνει ξεκάθαρες δηλώσεις

Η Fox είναι ξεκάθαρη στις δηλώσεις της σχετικά με το τι ακριβώς είναι ο Kanye για εκείνη. Σε συνέντευξη στο podcast του «Call Her Daddy» στις 8 Φεβρουαρίου, είπε πως ο ράπερ είναι το αγόρι της, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει κατανόηση στο γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπορεί να υπάρχουν ακόμη συναισθήματα του Kanye για την Kim. «Ξέρω ότι εκείνος είναι μαζί μου τώρα και αυτό έχει σημασία», δήλωσε η ηθοποιός για να ξεδιαλύνει οποιαδήποτε παρεξήγηση. Πηγή, ωστόσο, είπε στην PageSix πως ο West δεν είναι ακριβώς στην ίδια φάση, αφού είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Κim Kardashian λύνει μέσω Instagram τις διαφορές της με τον Kanye West

Kanye West: «Δεν θέλω να σκοτώσω την Kim Kardashian»

It’s complicated! Ο Kanye West δεν θέλει σχέση και η Julia Fox τον αποκαλεί «αγόρι» της