It’s complicated! Ο Kanye West δεν θέλει σχέση και η Julia Fox τον αποκαλεί «αγόρι» της

Μαρία Ροδίτη
It’s complicated! Ο Kanye West δεν θέλει σχέση και η Julia Fox τον αποκαλεί «αγόρι» της

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Call Her Daddy» podcast, η Julia Fox μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Kanye West και όλα όσα νιώθει.

Όλο το Hollywood μιλά για τη σχέση της Julia Fox με τον Kanye West. Μπορεί το ζευγάρι να έχει συμπληρώσει μόλις έναν μήνα «μαζί», όμως έχει κατορθώσει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Ο Kanye West είναι σε «πόλεμο» με την Kim Kardashian για τα παιδιά τους και το διαζύγιο, η Julia Fox ποζάρει με τον ράπερ σε δημόσιες εκδηλώσεις και στο Instagram της και μετά διαγράφει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους. Και τώρα… μια συνέντευξη της 32χρονης star και πηγές από το περιβάλλον του καθενός έρχονται και κάνουν την κατάσταση αυτό που λέμε «It’s complicated».

julia fox photos

Ο λόγος που η Julia Fox κατέβασε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες της με τον Kanye West

Η Julia Fox αποκάλεσε «αγόρι» της τον Kanye West

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Call Her Daddy» podcast στις 8 Φεβρουαρίου, η Julia Fox μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Kanye West. Η 32χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Kanye είναι το αγόρι της και εκείνη είναι το κορίτσι του. Μάλιστα, η ίδια είπε πως τα πράγματα ανάμεσά τους κύλησαν απόλυτα φυσικά και ομαλά από την πρώτη τους γνωριμία την παραμονή Πρωτοχρονιάς.«Προφανώς φαίνεται κάπως, αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει στο παρασκήνιο», εξήγησε η Julia Fox.

Η 32χρονη ηθοποιός μίλησε, επίσης, και για τον Kanye West και τη σχέση του με την Kim Kardashian, δείχνοντας ότι είναι πολύ cool. «Είμαι σίγουρη ότι ακόμα υπάρχουν συναισθήματα που υποβόσκουν και είναι φυσιολογικό. Είναι άνθρωπος», εξήγησε στη συνέντευξή της η Julia Fox. «Επίσης, ξέρω ότι εκείνος είναι μαζί μου τώρα και αυτό έχει σημασία», πρόσθεσε η 32χρονη.



Αυτή η συνέντευξη της Julia Fox ήρθε μετά την απόφαση του Kanye West να λύσει δημόσια τις διαφορές του με την Kim Kardashian, στα social media. Συγκεκριμένα, ο ράπερ κατηγόρησε την Kim επειδή άφησε την κόρη τους, North West, να έχει το δικό της account στο TikTok και η κόντρα έφτασε στο αποκορύφωμά της όταν εκείνη απάντησε στο Instagram.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει κάνει, μάλιστα, πολλούς θαυμαστές να πιστεύουν ότι ο Ye (aka Kanye West) εξακολουθεί να ελπίζει πως μια μέρα θα είναι και πάλι μαζί με την Kim, κυρίως γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμη τα χαρτιά διαζυγίου. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Julia δεν ανησυχεί για όλα όσα συμβαίνουν στο πρώην ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CZmngRDlc0R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Kanye West και Julia Fox έχουν πιο… ελεύθερη σχέση

Ο Kanye West είναι too busy για να αφοσιωθεί αυτήν τη στιγμή σε μια νέα σχέση. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην PageSix λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Kanye είναι πολύ απασχολημένος. Έχει το album του. Έχει εκατομμύρια πράγματα να κάνει στη δουλειά του. Σχεδιάζει, είναι παραγωγός, όλα αυτά απαιτούν χρόνο. Και έχει να αντιμετωπίσει κι ένα διαζύγιο».



Την ίδια ώρα πηγή από το περιβάλλον της Julia Fox ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός και ο Kanye West έχουν πιο ελεύθερη σχέση και, μάλιστα, βγαίνουν και με άλλους. «Είναι πιο ‘’εξελιγμένο’’ ζευγάρι και η σχέση τους δεν ακολουθεί τους ‘’τυπικούς κανόνες’’. Δεν υπάρχει ζήλια, ούτε αρνητικά vibes ανάμεσά τους», φέρεται να έχει πει η πηγή από την πλευρά της Julia Fox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ