MasterChef: To dress code του Σωτήρη Κοντιζά και ο αντιπαθής Δημήτρης «τρέλαναν» το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: To dress code του Σωτήρη Κοντιζά και ο αντιπαθής Δημήτρης «τρέλαναν» το Twitter

O Νίκος Μπέρκας αποχωρεί από τον μαγειρικό διαγωνισμό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η εμφάνιση της περσινής νικήτριας Μαργαρίτας Νικολαϊδη ήταν ένα από τα μοναδικά, αλλά λιγοστά highlights του χθεσινού επεισοδίου. 

Σα να μην πέρασε μία μέρα και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η περσινή νικήτρια του MasterChef επέστρεψε στο ίδιο πλατώ που βίωσε την ωραιότερη στιγμή της ζωής της για να επιλέξει τα πρώτα υλικά για το πρώτο mystery box της χρονιάς. Η πρώτη αυτή απόπειρα είχε καθαρό νικητή, αλλά καθαρός νικητής ως αγαπημένος για τρολάρισμα στο Twitter ήταν ο Δημήτρης, ο οποίος δεν χρωστά καλό λόγο σε κανέναν. Οι γκρίνιες και οι αναίτιοι ανταγωνισμοί ήταν πάλι οι πρωταγωνιστές όπως και τα γαλλικά του Βέλγου Γιάννου που για κάθε του ατάκα οι χρήστες στα social media βγάζουν τα...λεξικά. Μαζί με το dress code του Σωτήρη Κοντιζά. Γέλιο έφερε και η Καλλιόπη με την χαριτωμένη αφέλειά της.

krites margarita

Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Queen.gr: «Τα χρήματα από το έπαθλο του Masterchef τα ξοδεύω στο delivery»

Καλώς ήρθες μαργαριτάρι μας

Συγκινητική ήταν η είσοδος της Μαργαρίτας την οποία καλωσόρισαν οι κριτές και χειροκρότησαν οι παίκτες. Μαζί μάλιστα με τον μελλοντικό κουμπάρο της Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έκαναν και τις βόλτες τους ανάμεσα στους πάγκους, βλέποντας τις προσπάθειες των παικτών στα υλικά που η ίδια είχε επιλέξει.


https://www.instagram.com/p/CZ-BlIqK666/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιάννος με καταγωγή από το Βέλγιο και με άψογα...γαλλικά έκανε το καλύτερο πιάτο με πάπια που ήταν το βασικό υλικό και δικαίως κέρδισε το πλεονέκτημα να επιλέξει το επόμενο υλικό και το μοίρασμα στους συμπαίκτες του. Οι χρήστες του Twitter κάθε φορά βγάζουν λεξικό για τα γαλλικά του και τον συμπαθούν ήδη πολύ, γιατί δείχνει ευγένεια και ανωτερότητα. Ενώ θα μπορούσε για παράδειγμα να μην μαγειρέψει το έκανε. Και όταν οι παίκτες ξεκίνησαν τη δεύτερη δοκιμασία όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στο dress code του Σωτήρη Κοντιζά. Το πουκάμισό του δεν άρεσε καθόλου στον Πάνο Ιωαννίδη ο οποίος δεν σταμάτησε να γελάει μαζί του, λέγοντάς του ξεκάθαρα πως αν βγεί έξω έτσι ντυμένος θα φάει...πόρτα.



Ο Δημήτρης, πρώην ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στην Αθήνα, έχει κουράσει ήδη τους τηλεθεατές με τις αναίτιες κακιούλες που πετά ανα τακτά χρονικά διαστήματα για όλους τους παίκτες και φαίνεται πως δεν θα του βγει σε καλό. Το τρολάρισμα δεν είχε τέλος για εκείνον (δείτε στη photo gallery που ακολουθεί). Μέχρι και ο επίσημος λογαριασμός του MasterChef στο Twitter ακολούθησε στα σχόλια.



Η δεύτερη δοκιμασία έφερε γέλια με την Καλλιόπη που έλεγε συνέχεια την επωνυμία γνωστού ποτού που έβαλε στο πιάτο της κάνοντας τους κριτές να γελάσουν, ενώ ο Τζόναθαν το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού πήρε δέκα με τόνο για το πιάτο του με φρέσκο...τόνο. Η προσπάθεια της Τατιάνας μας αποκάλυψε και πως αποκαλεί τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως James Bond και το τρολάρισμα συνέχιζε ακάθεκτο στο Twitter, η Βασιλική που έχει κερδίσει golden pin δεν τα πήγε καθόλου καλά και πάλι ο Τζόναθαν φάνηκε πως έκανε ένα πολύ καλό πιάτο. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο σημερινό επεισόδιο και όσοι ατύχησαν θα τεθούν υποψήφιοι στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για το φετινό MasterChef. Οι τελευταίες πληφορίες λένε πως αυτός που θα φύγει από το σπίτι θα είναι ο Νίκος Μπέρκας. Πάντως στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε και την πρώτη κόντρα στο σπίτι, με ποιον άλλον από τον Δημήτρη να έρχεται σε κόντρα με την Φανή.


https://www.instagram.com/p/CZ6xsx1KZrf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα ο Δημήτρης θα πει στους συμπαίκτες τους ότι θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι και ετοιμάζεται να φτιάξει βαλίτσες αλλά τελικά θα αλλάξει γνώμη και δεν θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Οι δύο αυτοί παίκτες φαίνεται όμως ότι θα δημιουργήσουν και νέες κόντρες, λίγο αργότερα στα επόμενα επεισόδια.


https://www.instagram.com/p/CZ-YB6FqwCf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Το Twitter έβγαλε ήδη τον νικητή του διαγωνισμού - Η Μαργαρίτα Νικολαίδη επιστρέφει

Masterchef: Bρέθηκε ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη - Η ακτινογραφία στα...κόκκαλα και οι πρώτες ζήλιες