The 2Night Show: Η Δούκισσα εξήγησε τη διατροφή της κι ο Γρηγόρης νόμιζε ότι του έκανε πλάκα

Νατάσσα Σχοινά
The 2Night Show: Η Δούκισσα εξήγησε τη διατροφή της κι ο Γρηγόρης νόμιζε ότι του έκανε πλάκα
Η Δούκισσα μίλησε για όλα στον Αρναούτογλου και εκείνος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε. 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» εμφανίστηκε η Δούκισσα Νομικού και με τη χαρακτηριστική της θετική ενέργεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε ο δημοσιογράφος. Η 35χρονη σταρ, πέρα από μοντέλο, είναι πια και μαμά δύο παιδιών, του Σάββα και της Αναστασίας που απέκτησε με τον σύζυγό της, Σάββα Θεοδωρίδη.

Ανάμεσα σε αυτά στα οποία εστίασε ο παρουσιαστής βρέθηκε και το πώς καταφέρνει η Δούκισσα να διατηρεί τη φυσική της κατάσταση, με την ίδια να απαντά τόσο για το πώς άλλαξε το σώμα της με τις δύο εγκυμοσύνες αλλά και για το πρόγραμμα διατροφής της.

Πώς άλλαξαν το σώμα της οι εγκυμοσύνες

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στον οικοδεσπότη πως το σώμα της άλλαξε μετά τις εγκυμοσύνες και πως ο μεταβολισμός της βελτιώθηκε αισθητά μετά τη γέννηση της μικρής της κόρης, Αναστασίας, το 2019.

«Το σώμα έχει γίνει καλύτερο από τότε που γέννησα την Αναστασία. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός. Πάλι έγινα όπως όταν πήγαινα σχολείο που ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει αρκετό καιρό διάστημα, ήμουν δύο κιλά παραπάνω από τα φυσιολογικά μου. Γενικά, όμως, δεν είχα αγχωθεί ποτέ με τη ζυγαριά. Πέρασα τόσο ωραία, την έζησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, ήμουν τόσο χαρούμενη που δε με ένοιαζε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.



Ποια είναι η καθημερινή της διατροφή

Η Δούκισσα ξυπνάει στις 8 το πρωί και τρώει πρωινό με τον Σάββα περίπου στις 8.20. Η Αναστασία ξυπνάει στις 9. Ο Αρναούτογλου, λοιπόν, τη ρώτησε αναλυτικά πώς μοιράζει τα γεύματά της μέσα στην καθημερινότητα, με τη Νομικού να απαντά: «Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».





Η Δούκισσα Νομικού και ο Σάββας Θεοδωρίδης δε βγαίνουν ξεχωριστά το βράδυ

Η Δούκισσα Νομικού και ο Σάββας Θεοδωρίδης ξαπλώνουν την ίδια ώρα το βράδυ στο κρεβάτι, κατά τις 9.30, και, αφού δουν πρώτα κάποια σειρά, κοιμούνται νωρίς. Όπως αποκάλυψε το μοντέλο και παρουσιάστρια, ο σύζυγός της δε βγαίνει βράδυ μόνος του, αλλά ούτε και εκείνη. Στα 8 χρόνια που είναι μαζί, η Δούκισσα έχει πάει μόλις μία φορά για φαγητό βράδυ με τις φίλες της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς περνάνε έτσι τα χρόνια. Και με πιάνουν κι αυτά τα υπαρξιακά. Και λέω πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και να ζούμε την κάθε στιγμή και να μη μένουμε σε μικροπράγματα και να γελάμε δυνατά και να μη μας νοιάζει τίποτα και να μη μας νοιάζει η γνώμη των άλλων», συμπλήρωσε η Δούκισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δούκισσα Νομικού - Αυτή ήταν η ζωή μου το 2021! Τα πιο wow year moments και τα άγνωστα ταξίδια

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάπτιση των παιδιών της

Follower πέταξε σπόντα στη Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της - Η απάντηση που έκλεισε στόματα