Ο Kanye χώρισε με την Julia Fox και έστειλε ένα φορτηγάκι με τριαντάφυλλα στην Kim

Νατάσσα Σχοινά
Ο Kanye χώρισε με την Julia Fox και έστειλε ένα φορτηγάκι με τριαντάφυλλα στην Kim

Μετά από όλη τη σύγχυση και τις επιθέσεις προς την Kim, ετοίμασε τριαντάφυλλα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σήμερα είναι από τις μέρες που η έντονη φημολογία περί χωρισμού για ένα διάσημο ζευγάρι βγαίνει αληθινή. Εκπρόσωπος της Julia Fox επιβεβαίωσε στο E!News πως η σχέση της με τον Kanye West ήρθε στο τέλος της μετά από λίγο περισσότερο από έναν μήνα. «Η Julia και ο Kanye παραμένουν φίλοι και συνεργάτες, αλλά δεν είναι πια μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Τα νέα δεν αποτελούν έκπληξη για το κοινό, αφού η 44χρονη ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες έσβησε ξαφνικά τις περισσότερες κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, αφήνοντας μόνο αυτές από τα γενέθλιά της. Βέβαια, εκεί το post είχε άλλη θεματική και όχι μόνο δικές τους φωτογραφίες, οπότε ίσως για αυτό να «γλίτωσε» από το σερί των delete της.

https://www.instagram.com/p/CZmlm07F-1D

Το μυστηριώδες φορτηγάκι με τα τριαντάφυλλα

Στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Kanye «Ye» μοιράστηκε στο Instagram του μία φωτογραφία με ένα φορτηγάκι γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα. Πάνω σε αυτό, ήταν γραμμένο το εξής: «My vision is krystal klear», βάζοντας επίτηδες «k» αντί για «c», για να παραπέμψει στην επιθυμία της οικογένειας Kardashian να χρησιμοποιεί το εν λόγω γράμμα. Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, τάγκαρε και την Kim, καθιστώντας σαφές, αυτό που ούτως ή άλλως υποψιαζόταν το κοινό: ότι τα τριαντάφυλλα προορίζονταν για τη σταρ του KUWTK.

kanye west julia fox kim kardashian truck

Το κοινό γρήγορα άρχισε να κάνει σχόλια, όπως «Kimye», για να υποστηρίξει το πρώην ζευγάρι, όμως η Kim ήταν άφαντη. Κανείς δεν ξέρει αν το φορτηγάκι έφτασε ποτέ στον προορισμό του, όμως, πλέον η ανάρτηση έχει κατέβει, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον η μητέρα των παιδιών του δεν το εκτίμησε και πολύ. Δεν είναι, άλλωστε, εύκολο να ξεχάσει όλα όσα έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, με τις συνεχείς επιθέσεις του Kanye προς εκείνη τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και αναφορικά με τα παιδιά τους (σ.σ. Ο ράπερ έχει δηλώσει πως δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά του, ενώ την κατηγόρησε πως βάζει την κόρη του στο TikTok παρά τη θέλησή του).



Η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και τον 2χρονο Psalm. Η Kim κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 19 Φεβρουαρίου του 2021 και τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφόρησαν τα νέα ότι είναι σε σχέση με τον Pete Davidson.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kim Kardashian: «Είμαι πληγωμένη και θυμωμένη αλλά επέλεξα τον εαυτό μου» - Η αντίδραση του Kanye

Ο Pete Davidson επισημοποίησε τη σχέση με την Kim Kardashian με μια ατάκα

Kanye West: «Δεν θέλω να σκοτώσω την Kim Kardashian»