Kim Kardashian: «Είμαι πληγωμένη και θυμωμένη αλλά επέλεξα τον εαυτό μου» - Η αντίδραση του Kanye

Κατερίνα Μπούσιου
Kim Kardashian: «Είμαι πληγωμένη και θυμωμένη αλλά επέλεξα τον εαυτό μου» - Η αντίδραση του Kanye

Η Kim μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο της και κάνει μία fashionable φωτογράφηση για τη Vogue. Η οποία έφερε μία ανέλπιστη (ξανά) αντίδραση από τον πρώην σύζυγο της Kanye West. 

Η Kim Kardashian γίνεται το κορίτσι της Vogue σε μία fashionable φωτογράφηση, μιλώντας για τη ζωή της και πόσο άλλαξε μετά τα 40. Και είναι η ώρα να μας εξηγήσει γιατί αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και πως τιθασεύει τα συναισθήματά της για τον πρώην σύζυγό της Kayne West για το χατήρι των παιδιών της. Και εκείνος απάντησε. Αυτό δεν το περιμέναμε ούτε και αυτή τη φορά.


https://www.instagram.com/p/CZwgN6ZDHjF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Επέλεξα εμένα»

Σε μία άλλη διάσταση η Kim. Όχι μόνο εμφανισιακά στο εξώφυλλο και την πολυσέλιδη συνέντευξη και φωτογράφησή της στη βίβλο της μόδας Vogue, αλλά και αλλαγμένη στα «θέλω» της και στις αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της. Aν και η συνέντευξη δόθηκε πριν ξεσπάσει ο δημόσιος καυγάς της στο Instagram με τα σχόλια του πρώην συζύγου της Kanye West και τις διαφωνίες τους για το αν η κόρη τους North πρέπει να έχει προφίλ στο TikTok, η παγκόσμια infuencer, είναι πολύ προσεκτική στις διατυπώσεις της για εκείνον και πολύ ουσιαστική στις διαπιστώσεις για τη σχέση τους και κυρίως για τον εαυτό της.


https://www.instagram.com/p/CZwl_3wMPnI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το προηγούμενο εξώφυλλο της στη Vogue το 2014, όπου τότε ήταν αρραβωνιασμένη με τον Kanye και έκανε θραύση με το reality της οικογένειάς της «Keeping up with the Kardashians», έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως η ίδια. Στην συνέντευξη της φαίνεται σα να κάνει έναν προσωπικό απολογισμό: «Όλο αυτόν τον καιρό έκανα αυτά που έκαναν τους άλλους να νιώθουν χαρούμενοι. Και τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου χαρούμενο. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Ακόμη και αν αυτό δημιούργησε αλλαγές και έφερε το διαζύγιό μου, νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για αυτά που σε κάνουν χαρούμενο».



Και συνεχίζει λέγοντας πως: «Όσο τρομακτικό φαίνεται να είσαι πια ολομόναχη, είναι παράλληλα απελευθερωτικό». Καμία αναφορά στο νέο της δεσμό. Δηλώνει μόνη. Στη συνέχεια τονίζει πως παρά τις προσωπικές διαφορές που έχει με τον Ye, (τον Kanye δηλαδή) προσπαθεί να είναι υποστηρικτική ως συν-κηδεμόνας των παιδιών τους. «Μπορεί να είσαι πληγωμένη ή θυμωμένη με τον πρώην σου, αλλά μπροστά στα παιδιά σου πρέπει να λές: «Ο μπαμπάς σας είναι ο καλύτερος».


https://www.instagram.com/p/CZwlf61uamF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή η συνέντευξη που συνοδευόταν τόσο από λήψεις της Kim, όσο και των παιδιών της, έφερε μία ανέλπιστη αντίδραση από τον πρώην σύζυγο της. Δεν μας κάνει εντύπωση που απαντά έτσι ο Kanye. Πότε κρύο, πότε ζέστη, είναι η δημόσια συμπεριφορά του, το τελευταίο διάστημα. Πήρε λοιπόν τις φωτογραφίες από τις λήψεις με τα παιδιά τους, τις ανήρτησε στο Instagram και έγραψε: «Θεέ μου ένωσε ξανά την οικογένειά μας».

Απίστευτο; Με αυτή την τακτική, ακόμη και αν βγει το διαζύγιο, εκείνος ακόμη δεν θα πιστεύει πως έχουν χωρίσει. Αλλά η Kim Κardashian δεν αφήνει άλλες ερμηνείες με τη συνέντευξή της. Αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και τίποτε δεν την σταματά. Ούτε οι προσευχές του πρώην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Pete Davidson επισημοποίησε τη σχέση με την Kim Kardashian με μια ατάκα

H Κim Kardashian λύνει μέσω Instagram τις διαφορές της με τον Kanye West

Kanye West: «Δεν θέλω να σκοτώσω την Kim Kardashian»

Photo credits Associated Press