Η Naomi Campbell απαντά για το αν η κόρη της είναι υιοθετημένη και δηλώνει ευλογημένη

Κατερίνα Μπούσιου
Η Naomi Campbell απαντά για το αν η κόρη της είναι υιοθετημένη και δηλώνει ευλογημένη

Αγκαλιά μαζί της στη Vogue στην πρώτη της συνέντευξη ως μητέρα. Γιατί δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της και αν το απέκτησε με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας;

Η «μαύρη γαζέλα» όπως αποκαλούν εδώ και δεκαετίες το super model Naomi Campbell, κάνει την έκπληξη και φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης της Vogue, αγκαλιά με την κόρη της και δίνει απαντήσεις για όλα στη συνέντευξή της, μιλώντας για το μικρό θαύμα της ζωής της εδώ και εννέα μήνες. Ξεκαθαρίζει για το αν είναι βιολογικό της παιδί, μιλά για τις δυσκολίες αλλά και τα προτερήματα των πρώτων μηνών της μητρότητας, αλλά και την Cindy Crawford, που ήταν η πρώτη που είδε το μωρό όταν ήταν λίγων ημερών.


https://www.instagram.com/p/CZ9x5nyMIL-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν είναι υιοθετημένη είναι παιδί μου»

Είναι η πρώτη φορά μετά από 9 μήνες που η Naomi αποφασίζει όχι μόνο να μιλήσει για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί της σε ένα υπέροχο πραγματικά εξώφυλλο στην βρετανική Vogue. Αυτή ήταν και η μοναδική λήψη, γιατί στην πολυσέλιδη συνέντευξη και φωτογράφηση της δεν έχει άλλο στιγμιότυπο με την μικρή για την οποία λέει: «Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που έχω ζήσει, το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν είναι υιοθετημένη, είναι δικό μου παιδί» ξεκαθαρίζει εξαρχής, αφήνοντας όμως, όπως λέει στη δημοσιογράφο Sarah Harris, τις λεπτομέρειες για το βιβλίο που σκοπεύει να εκδόσει.



Η Campbell άφησε να πλανάται ένα μυστήριο γύρω από την απόκτησή της. Δεν την είδαμε ποτέ εγκυμονούσα και μόνο η ίδια ανακοίνωσε τη γέννησή της τον περασμένο Μαϊο, με μία φωτογραφία που κρατά στα χέρια της τρυφερά την κόρη της και φαίνονται μόνο οι πατούσες της, αλλά και ένα λευκό βραχιόλι το οποίο έδινε την εντύπωση ότι ήταν το Id code του νοσοκομείου. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι στα 51 της χρόνια, το διάσημο μοντέλο έκανε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά η ίδια ούτε το επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε το διαψεύδει. Φυσικά και δεν έχει αποκαλύψει και το όνομα του πατέρα της μικρής.



Για το μόνο που μιλά ξεκάθαρα είναι για την καθημερινότητα μαζί της, αφού την ακολουθεί πια σε όλα της τα επαγγελματικά ταξίδια, δηλώνοντας πως μαμά και κόρη αισθάνονται ότι είναι πολίτες του κόσμου: «Είναι πολύ καλό κορίτσι, κοιμάται πολύ, πολύ σπάνια κλαίει και είναι πολύ πιο ανεπτυγμένη για την ηλικία της. Γελάει συνέχεια και περπάτησε πριν καν μπουσουλήσει. Τώρα έχει ξεκινήσει να λέει τις πρώτες της λέξεις. Είναι περίεργη και τους κοιτά όλους κατάματα για πολλή ώρα». Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού όπως λέει και η δημοσιογράφος, ήταν οι άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος που γνωρίζουν την αλήθεια για την κόρη της. Όλοι οι υπόλοιποι θα περιμένουμε να τα μάθουμε όταν εκείνη το αποφασίσει.


https://www.instagram.com/p/CZ90R6csrKK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ντυμένη από κούνια με Ηaute Couture

Η Νaomi Campbell επίσης εξομολογείται πως η μικρή (το όνομά της δυστυχώς δεν το αποκαλύπτει) έχει ήδη από τώρα μία αξιόλογη γκαρνταρόμπα με ρούχα, αφού φίλοι και γνωστοί σχεδιαστές μόδας, έχουν ράψει για τη μικρή και της έκαναν δώρο τις δημιουργίες τους. Η Cindy Crawford ήταν από τις πρώτες φίλες της που είδαν το μωρό όταν ήταν λίγων μόνο ημερών όπως λέει η Naomi η οποία συμπληρώνει πως μαζί με εκείνη, την Linda Evangelista και την Christy Turlington, έχουν δημιουργήσει μία ομάδα για chat στα social media και δεν έχουν χάσει επαφή από την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν μαζί την δεκαετία του '90 και είχαν κάνει μία αχτύπητη τετράδα στο modeling, η οποία δύσκολα θα αναπληρωθεί. Γνωστά τότε και ως τα κορίτσια του Gianni Versace γιατί την χρυσή εποχή του σχεδιαστή έκαναν αρκετές δουλειές μαζί του. «Εκείνη την εποχή είχαμε απίστευτη ενέργεια, κάναμε 8 show την ημέρα και το ίδιο βράδυ βγαίναμε για να διασκεδάσουμε με τους σχεδιαστές. Αναρωτιέμαι αν τα σημερινά μοντέλα μπορούν να μας...φτάσουν» όπως λέει. Και αυτό δεν ακούστηκε καθόλου υπερφίαλο από την πλευρά της, γιατί είναι αλήθεια. Αναντικατάστατη εκείνη, όπως και οι φίλες της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε yoga όπως η Naomi Campbell! Οι ασκήσεις που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις

H Naomi Campbell έγινε μητέρα στα 50 της και το ανακοίνωσε με το πιο συγκινητικό post

Αυτό δεν το περιμέναμε: Η Naomi Campbell μόλις ανέβασε... εντελώς γυμνή της φωτογραφία