Κάνε yoga όπως η Naomi Campbell! Οι ασκήσεις που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις

Κάνε yoga όπως η Naomi Campbell! Οι ασκήσεις που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις

Το super model έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να γυμνάζει το σώμα αλλά και το πνεύμα της.

Το όνομά της έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες των μεγαλύτερων οίκων μόδας και brands. Τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στην πασαρέλα είναι κυριολεκτικά αμέτρητα. Ο λόγος για την Naomi Campbell, ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην ιστορία του χώρου. Η 51χρονη, παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με το κορμί της να μην διαφέρει και πολύ από την εικόνα που είχε πριν αρκετά χρόνια.



H Naomi Campbell ορκίζεται στη yoga- Δοκίμασέ την κι εσύ

Η Naomi Campbell γνωρίζει πως να διατηρεί τις αναλογίες της και να παραμένει σε φόρμα. Μετά από τόσα χρόνια επίμονης άσκησης και ισορροπημένης διατροφής που ακολουθούσε, είναι εύκολο για εκείνη να διατηρεί σταθερή μια fitness ρουτίνα.

Το μυστικό της για τέλειες αναλογίες απ' ότι φαίνεται είναι η yoga. Το διάσημο μοντέλο ορκίζεται σε αυτή τη μορφή άσκησης για να τονώνει σώμα και πνεύμα, θέλοντας να είναι «ζεν». Η 51χρονη έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές φωτογραφίες και video όπου την βλέπουμε να κάνει προχωρημένες κινήσεις όπως κατακόρυφο στηριγμένη στους αγκώνες της.

https://www.instagram.com/p/CYU6DDxMRBc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί να βάλεις τη yoga στη ζωή σου- Όλα τα οφέλη



#1 Μείωση του άγχους και πρόληψη της κατάθλιψης
Πολλαπλές έρευνες αποδεικνύουν ότι η yoga έχει αντικαταθλιπτική δράση και μειώνει αισθητά τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

#2 Γράμμωση και καλύτερη σωματική εικόνα

Σε βάθος χρόνου αποκτάς αισθητή αλλαγή στην εικόνα του σώματός σου ενώ παράλληλα ενισχύεις την αυτοεκτίμησή σου. Το κορμί σου γραμμώνει και αυτομάτως δείχνει πιο σμιλεμένο.

#3 Περισσότερη ενέργεια

Η yoga αυξάνει την ενέργειά σου. Η yoga γιόγκα ενεργοποιεί το σώμα σου αυξάνοντας την πρόσληψη οξυγόνου και διεγείροντας τη ροή του αίματος σε ολόκληρο το σώμα παρέχοντάς σου ενέργεια όλη μέρα.

https://www.instagram.com/p/CT0fzi4qhCu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#4 Καλύτερη ρουτίνα ύπνου

Σύμφωνα με τους ειδικούς η yoga αυξάνει η έκκριση μελατονίνης, της ορμόνης που ρυθμίζει την εναλλαγή ύπνου- εγρήγορσης. Την ίδια ώρα προλαμβάνει και αντιμετωπίζει συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης, κάτι που σίγουρα βοηθά να κοιμάσαι καλύτερα, συνεπώς να έχεις και καλύτερη διάθεση.

#5 Ενίσχυση μεταβολισμού και καύση λίπους

Η yoga καίει πολλές θερμίδες, εάν φυσικά επιλέξεις την hot yoga. Η ζέστη βοηθάει τους μυς και τους τένοντες να αποκτήσουν ελαστικότητα, κάτι που αποτρέπει τους τραυματισμούς και κάνει τις ασκήσεις πιο εύκολες. Κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος καίγονται έως και 1.000 θερμίδες, ενώ αποβάλλονται 1-2 λίτρα ιδρώτα.

#6 Kαλύτερο κυκλοφοριακό

Aσκήσεις που εκτελούνται στο πάτωμα σε αναστραμμένη στάση (το σώμα στηρίζεται στο κεφάλι και τους ώμους) βοηθούν σημαντικά την καλή κυκλοφορία του αίματος, ενώ όσες περιλαμβάνουν τέντωμα του κορμού προς τα μπρος, αμβλύνουν τα συμπτώματα δυσπεψίας.

Πηγή κεντρικής: @naomi

podilato gymnastikis

Πες «ναι» στην προπόνηση με στατικό ποδήλατο και κάψε πολλές θερμίδες!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σήμερα ξεκινάω yoga! Φέτος θα φροντίσω πρώτα το σώμα και την ψυχή μου

Πώς να γυμναστείς με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα από τα 30 και μετά