Ο Tom Cruise διαψεύδει τις φήμες για εγκατάλειψη της κόρης του Suri

Μαρία Ροδίτη
Ο Tom Cruise διαψεύδει τις φήμες για εγκατάλειψη της κόρης του Suri

Ο διάσημος ηθοποιός διατηρεί επαφές με το παιδί του κι ας μην το βλέπει!

Το 2005 γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Tom Cruise και η Katie Holmes με τον γάμο τους να μην αργεί να έρθει. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα, συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου του 2006, και 7 μήνες μετά τον ερχομό της κόρης τους, Suri.

Κι ενώ ο ίδιος -όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν- διατυμπάνιζε πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της Katie Holmes, εκείνη στις 29 Ιουνίου του 2012 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, την ώρα που ο Tom Cruise βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Και σχεδόν από τότε ο star δεν έχει δει καθόλου την κόρη του με όλο τον πλανήτη να πιστεύει ότι ο 59χρονος ηθοποιός δεν δίνει... δεκάρα για το παιδί του.

Tom Cruise1

O Tom Cruise ακροβατεί στον αέρα- Σε φτερό αεροπλάνου ο star στα γυρίσματα του Mission Impossible

Ο Tom δεν βλέπει το παιδί αλλά… έχει επαφές

Την ανακοίνωση του διαζυγίου της Katie Holmes με τον Tom Cruise ακολούθησε μια φημολογία για «μάχη» που δινόταν σχετικά με την επιμέλεια της κόρης τους, Suri Cruise. Σύμφωνα με την International Business Times, φίλος από το στενό περιβάλλον της Katie ανέφερε ότι εκείνη ήταν τρομοκρατημένη με το ενδεχόμενο να πλησιάσει τη Suri ο μπαμπάς της και να τη μυήσει στη Σαϊεντολογία. Από την πλευρά του, ο Tom Cruise αρνήθηκε αυτού του είδους τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να προστατεύσει τη Suri από τη θρησκεία.



Τώρα, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει ότι μπορεί μεν ο Tom Cruise να έχει χρόνια να δει τη μικρή Suri, όμως μιλάει μαζί της συχνά στο τηλέφωνο. «Ο Tom πιστεύει ότι πρέπει να δουλεύεται η σχέση. Ο ίδιος λέει ότι τα έχει πάει πολύ καλά σε αυτό και της λέει υπέροχες ιστορίες», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του Cruise.

Ο γάμος και η ρήξη στη σχέση Holmes-Cruise

Τον Απρίλιο του 2006 και ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι, η Katie Holmes και ο Tom Cruise έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Suri. Η Suri ήταν το πρώτο παιδί για την Katie και το τρίτο για τον Tom, ο οποίος είχε ήδη δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Nicole Kidman.

Το ζευγάρι κράτησε μυστικές τις λεπτομέρειες για τη γέννηση της Suri γεγονός που δεν… πτόησε τους fans, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Λίγο μετά τη γέννηση της Suri, η Katie και ο Tom αποφάσισαν να παντρευτούν στη Ρώμη. Αυτή ήταν, άλλωστε, η πόλη στην οποία είχαν εντοπιστεί για πρώτη φορά χέρι-χέρι και έτσι «επιβεβαίωσαν» τη σχέση τους.



6 χρόνια μετά τον γάμο άρχισαν και τα προβλήματα με πολλούς να λένε ότι ο Tom Cruise δεν ενέκρινε τους ρόλους που έκανε η Katie και οι οποίοι δεν συμβάδιζαν με τις αρχές της Σαϊεντολογίας. Πήγες από το περιβάλλον της ηθοποιού ανέφεραν τότε ότι η Katie Holmes δεν ήταν πια χαρούμενη μέσα στον γάμο της με τα πράγματα να εξελίσσονται ταχύτατα. Τον Ιούνιο του 2012 και ενώ ο Cruise γύριζε την ταινία «Oblivion» στην Ισλανδία έλαβε την αίτηση διαζυγίου από την Katie Holmes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ