Έγκυος για δεύτερη φορά η Sophie Turner; Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Νατάσσα Σχοινά
Έγκυος για δεύτερη φορά η Sophie Turner; Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Όλα δείχνουν πως η οικογένεια του διάσημου ζευγαριού πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο.

Το δεύτερό της παιδί φαίνεται πως περιμένει η Sophie Turner με τον σύζυγό της, Joe Jonas. Η σταρ του «Game of Thrones» εθεάθη τις προηγούμενες μέρες με φουσκωμένη κοιλίτσα σε εξόδους της με την οικογένειά της και, μάλιστα, οι φωτογραφίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι βρίσκεται και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

H 25χρονη ηθοποιός και ο 32χρονος τραγουδιστής βγήκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε μία γειτονιά του Los Angeles, το Los Feliz, και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Turner να ακουμπάει τρυφερά την ακάλυπτη κοιλιά της φορώντας ένα λευκό top και μία καφέ, άνετη φόρμα.



Η πρώτη εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες

Μερικές ημέρες πριν, μία άλλη εμφάνιση της Sophie Turner πυροδότησε αρχικά τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό φόρεμα που αγκάλιαζε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ πάλι συνοδευόταν από τον Jonas.




Προς το παρόν, κανένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δεν έχει επιβεβαιώσει και επίσημα τα νέα.

sophie turner joe jonas second pregnancy


Η σχέση της Sophie Turner και του Joe Jonas

Η Turner και ο Jonas γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών το 2016. Η καλή χημεία μεταξύ τους ήταν αισθητή εξαρχής και μόλις έναν χρόνο μετά, ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό. Το 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία τελετή στο Las Vegas αμέσως μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά διοργάνωσαν και την πιο επίσημη τελετή σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Τον γάμο τους ακολούθησαν ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Ιταλία για «μήνα του μέλιτος». Στις 22 Ιουλίου του 2020, η Turner και ο Joe υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τη Willa, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχτεί δημόσια πως η ηθοποιός ήταν έγκυος.



Συνέχισε παρακάτω για περισσότερο υλικό από τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Sophie Turner: Παπαράτσι δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης της και την έκαναν έξαλλη (video)

Η φωτό εγκυμοσύνης της Sophie Turner που δεν είχες ξαναδεί

Sophie Turner: Το εντυπωσιακό της σώμα δυόμιση μήνες μετά τη γέννα