Καλή πεθερά η Kate Hudson! Το σχόλιο κάτω από την πρώτη φωτογραφία του Ryder με την κοπέλα του

Ιωάννα Τζανή
Καλή πεθερά η Kate Hudson! Το σχόλιο κάτω από την πρώτη φωτογραφία του Ryder με την κοπέλα του

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου, ο Ryder Robinson ανέβασε στο Instagram μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του με την κόρη της Leslie Mann και του Judd Apatow, Iris.

Είναι γνωστό ότι η Kate Hudson έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της, Ryder Robinson. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα είναι το πόσο... καλή πεθερά είναι, αφού όπως φαίνεται, η ηθοποιός αγαπά εξίσου - και εγκρίνει! - το κορίτσι του 18χρονου.

Ο μεγάλος γιος της Kate Hudson έχει σχέση με την Iris Apatow, η οποία τυχαίνει να είναι κόρη μιας από τις πιο αστείες ηθοποιούς Hollywood, της Leslie Mann.

kate hudson

Η Kate Hudson έκανε μια γλυκόπικρη παρατήρηση για την κόρη της Rani Rose και πόσο πολύ συμφωνούμε

Το supportive σχόλιο της Kate Hudson

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ryder μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram δύο super cute φωτογραφίες όπου στη μία φιλά την κοπέλα του στο μάγουλο και στην άλλη χαμογελούν αυθόρμητα.

Η Kate Hudson δεν άντεξε να μη σχολιάσει την ανάρτηση με τα... ερωτευμένα πιτσουνάκια, φανερώνοντας πόσο κοντά είναι με το κορίτσι του γιου της.


https://www.instagram.com/p/CZ-6KjdrCqW

«Γλυκούλια», έγραψε η 42χρονη ηθοποιός, ενώ η 19χρονη Iris πρόσθεσε δύο emoticons κάτω από τις φωτογραφίες του αγαπημένου της. Η μαμά της, Leslie Mann, σχολίασε με τη σειρά της με τρία emoji καρδιάς, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή της Iris, η ηθοποιός Euphoria Maude, βρήκε τη φωτογραφία πολύ χαριτωμένη και το εξέφρασε κάτω από τη δημοσίευση.

comments

Αν και δεν είναι σαφές πόσο καιρό έχουν σχέση οι δύο έφηβοι, η Kate Hudson κάνει συχνά όμορφα και γλυκά σχόλια κάτω από αναρτήσεις της Iris στο Instagram, ενώ το ίδιο κάνει και ο Ryder τον τελευταίο καιρό.



Ο Ryder είναι γιος του πρώην συντρόφου της Kate Hudson, Chris Robinson, ενώ η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, τον 10χρονο Bingham Hawn με τον Matt Bellamy και την 3χρονη Rani Rose, η οποία είναι κόρη του Danny Fujikawa.

Η 42χρονη γιόρτασε τον περασμένο Ιανουάριο τα 18α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της, κάνοντας στο Instagram μία πολύ όμορφη και τρυφερή δημοσίευση για εκείνον.


https://www.instagram.com/p/CYcyRshMvVs

«Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και ενθουσιασμό για το μέλλον σου. Ryder, είσαι απίστευτος, μοναδικός, ξεκαρδιστικός, αγαπητός, σ'αγαπώ μέχρι το άπειρα. Χρόνια πολλά @mr.ryderrobinson Υ.Γ. Τώρα η ζωή σου είναι δική σου ευθύνη. Καλή τύχη γιε μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Kate Hudson στη λεζάντα της ανάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η παράσταση τραγουδιού της Kate Hudson με την κόρη της Rani Rose είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

H Kate Hudson πήγε στο Ναύπλιο και έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι τουρίστες (photos)