Ο γιος του Tom Hanks, Chet, παραδέχεται ότι ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνει με έναν διάσημο μπαμπά

Ιωάννα Τζανή
Ο γιος του Tom Hanks, Chet, παραδέχεται ότι ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνει με έναν διάσημο μπαμπά

Ο Chet Hanks μίλησε για το πώς ήταν να μεγαλώνει ως παιδί του Tom Hanks, αποκαλώντας την εμπειρία του «δίκοπο μαχαίρι».

Ο Chet Hanks ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube όπου μίλησε για το πώς ήταν πραγματικά να μεγαλώνει ως γιος των διάσημων ηθοποιών Tom Hanks και Rita Wilson.

hanksfamily1

Γιος πασίγνωστου ηθοποιού κατηγορείται από την πρώην του για σωματική κακοποίηση

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, ο 31χρονος παραδέχτηκε ότι παρόλο που νιώθει «ευλογημένος» και αγαπά πολύ τους γονείς του, η εμπειρία του ως παιδί ήταν «δίκοπο μαχαίρι».

Πώς βίωσε ο Chet Hanks το να μεγαλώνει με διάσημους γονείς

«Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά περίεργο. Έκανα πολλά πράγματα που πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν, όπως το να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, να μένω σε ωραία ξενοδοχεία, να πετάω με ιδιωτικά αεροπλάνα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό», είπε αρχικά ο Chet Hanks.


https://www.instagram.com/p/CX9kqJYu4Yx

Ωστόσο, ο ίδιος εξήγησε ότι το γεγονός ότι ήταν γιος ενός τόσο διάσημου ανθρώπου όπως ο Tom Hanks, του δημιούργησε προβλήματα στη μετέπειτα πορεία του.

«Η εμπειρία μου ήταν ακόμα πιο περίπλοκη γιατί εκτός από το ότι η φήμη ήταν ήδη τοξική, δεν ήμουν καν διάσημος. Ήμουν απλώς γιος κάποιου διάσημου, οπότε δεν είχα κάνει τίποτα για να αξίζω κάποια αναγνώριση και αυτό δημιούργησε μεγάλη περιφρόνηση προς το πρόσωπό μου», υποστήριξε.

Μιλώντας για τα χρόνια που φοιτούσε στο σχολείο αλλά και στο πανεπιστήμιο, ο ηθοποιός σημείωσε: «Οι άνθρωποι σχημάτιζαν μια συγκεκριμένη άποψη για εμένα πριν καν να έχουν την ευκαιρία να με γνωρίσουν και ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γκρεμίσω τα τείχη τους. Μιλούσαν πάντα πίσω από την πλάτη μου και με κουτσομπόλευαν».



Οι αλλαγές που έκανε ο Chet στη ζωή και τη νοοτροπία του

Συγκρίνοντας τον εαυτό του σήμερα με τον άντρα που ήταν κάποτε, ο Chet Hanks εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνειδητοποιήσει ότι «η αντίληψη των ανθρώπων για εμάς είναι μόνο μια αντανάκλαση του εαυτού τους».

Πλέον, ο 31χρονος έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή και τη νοοτροπία του, έχοντας αφήσει πίσω του τον εκρηκτικό και αυτοκαταστροφικό εαυτό του.

Ο Chet, ο οποίος αντιμετώπισε πρόσφατα αντιδράσεις για τα σχόλιά του για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, μοιράστηκε επίσης με τον κόσμο ότι αυτό το σκληρό πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω δε δημιουργήθηκε μόνο από θυμό, αλλά και από «ντροπή» και «ανασφάλεια» για το γεγονός ότι μεγαλώνει «προνομιούχος».


https://www.instagram.com/p/CUT9YO8LFI3

Πριν ολοκληρώσει το βίντεό του, ο ηθοποιός υποσχέθηκε ότι θα λέει πάντα όλη την αλήθεια για τη ζωή του και ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ειλικρινείς εξομολογήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Tom Hanks αποκάλυψε την τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο Tom Hanks νόσησε από covid τον Μάρτιο & αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο