Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Έρχεται ο Αργύρης Πανταζάρας, ως Μάκης. Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε την τόλμη του Άγγελου να βάλει τέλος στην Καλλιόπη. 

Σασμός και Μαθιός είναι ένα, τη φετεινή τηλεοπτική σεζόν. Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο πολυσυζητημένος ηθοποιός της μυθοπλασίας και το κοινό στα social media τον λατρεύει. Όμως η είσοδος ενός νέου ηθοποιού στη σειρά του Alpha, τα αλλάζει όλα. Έρχεται η μάχη των μαχών. Με έναν παλιό μας γνώριμο από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος μας έχει μείνει αξέχαστος. Αυτό σημαίνει πολλά, γιατί θα κρίνει την τύχη του Μαθιού. Και του Δημήτρη Λάλου στη σειρά.


https://www.instagram.com/p/CZpHflmKJFM

Τάκης Δοξαράς... unforgettable

Ο Αργύρης Πανταζάρας έκανε θραύση την προηγούμενη χρονιά ως ο αγαπημένος μας Τάκης Δοξαράς στις Άγριες Μέλισσες. Από Θεσσαλός, φέτος γίνεται Κρητικός. Και έρχεται ως Μάκης Χριστογιάννης, στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου για να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Μαθιό και να ανακατευτεί σε εκείνη του Αστέρη. Δεν θα πάρει ακόμη την θέση του Αντώνη Φραγκιαδάκη, αλλά έρχεται για να βοηθήσει στο έργο του. Παντοδύναμος θα γίνει μόλις ο αστυνόμος αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί. Είναι δραστήριος και φιλόδοξος και από την πρώτη στιγμή θα καταλάβει πως ο Μαθιός κρύβει πολλά. Μετά την δολοφονία της Βασιλικής, θα αρχίσει να συνδέει πρόσωπα και γεγονότα.


https://www.instagram.com/p/CXVjQD6rYbJ

Πολλά spoiler μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί αναφέροντας, πως η σειρά που είναι πρώτη σε τηλεθέαση στο prime time θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Η αλήθεια είναι πως το κανάλι είναι πολύ κοντά στο να κάνει επίσημη τη συμφωνία με τους βασικούς συντελεστές. Αν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι ακόμη δεν θα δούμε το τέλος του ρόλου του Μαθιού. Στην περίπτωση όμως που η σειρά ολοκληρωθεί φέτος, τότε θα κορυφωθεί με την δικαίωση. Γιατί όπως συμβαίνει στο ομότιτλο βιβλίο, ο Μαθιός αποκαλύπτεται πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και οι σεναριογράφοι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν αυτό το τέλος. Σε αυτό θα συμβάλει αρκετά και ο Μάκης Χριστογιάννης.Σε αυτό το σημείο καλό είναι να μην ξεχάσουμε τον Αστέρη. Η δική του ζωή καταστράφηκε από το λάθος του αδελφού του. Θα μάθει ότι όλα ξεκίνησαν από τον φόνο που έκανε ο αδελφός του; Φυσικά και θα το μάθει. Θα αντιδράσει; Αυτό εξαρτάται με το αν συνεχίσει ο Σασμός την δεύτερη σεζόν. Γιατί τότε θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για κάποιους μήνες ακόμη. Πάντως μην εκπλαγείτε, εσείς που βλέπετε τη σειρά, αν έχουμε ανατροπές σε όλα τα επίπεδα.


https://www.instagram.com/p/CZzPIsTIH9f

Οι τηλεθεατές χθές, όπως θα δείτε στη photo gallery που ακολουθεί, χειροκρότησαν το σθένος του Άγγελου που θέλει να πάρει την περουσία της Καλλιόπης, αγάπησαν τον νέο συγκρατούμενο του Αστέρη (τον υποδύεται ο ηθοποιός Θανάσης Μπίρκος) και σκόρπισαν... καρδούλες με την ερωτική εξομολόγηση της Βασιλικής στο Μαθιό. Αυτό το love story είναι από τα πιο δυνατά ατού της σειράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε το φιλί του Μαθιού στη Βασιλική - Θα είναι ξανά μαζί;

Σασμός: Ο Άγγελος τιμωρεί την Καλλιόπη - Χάνει την περιουσία της και την στήριξη των γιών της

Σασμός: Λίγο πριν τον τρίτο φόνο - Η Καλλιόπη αποφασίζει τη μοίρα της Βασιλικής

DPG Network