Σασμός: Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε το φιλί του Μαθιού στη Βασιλική - Θα είναι ξανά μαζί;

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε το φιλί του Μαθιού στη Βασιλική - Θα είναι ξανά μαζί;

Τα...καλογυμνασμένα ανήψια της Καλλιόπης που ήρθαν για βοήθεια και το γράμμα που ποτέ δεν τελείωσε να γράφει ο Αστέρης στην Αργυρώ έφεραν ξεκαρδιστικά σχόλια. 

Ο Μαθιός και η Βασιλική είναι ξανά ζευγάρι και αυτό είναι τo πιο χαρμόσυνο νέο για τους πιστούς φαν του Σασμού στον Alpha, που απαιτούσαν με αναρτήσεις τους το τελευταίο διάστημα μέσω Twitter να αλλάξει το σενάριο. Το φιλί των ερωτευμένων, το γράμμα του Αστέρη προς την Αργυρώ αλλά και τα καλογυμνασμένα ανήψια της Καλλιόπης που έφτασαν για να βοηθήσουν στην απόδραση του γιου της, έφεραν ξεκαρδιστικά σχόλια στα social media. Χρειαζόταν λίγο χιούμορ, μετά από τόσα φονικά, βεντέτες και συγκρούσεις.


https://www.instagram.com/p/CY_ghFvIU0K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήταν πια καιρός το πιο δημοφιλές αυτή τη στιγμή ζευγάρι τηλεοπτικής σειράς, να είναι ξανά μαζί. Κάποιοι τηλεθεατές μάλιστα μέτρησαν 50 επεισόδια από την στιγμή του χωρισμού τους. Τέτοια ακρίβεια. Ο έρωτας τους ποτέ δεν έσβησε και οι δυό τους αποφάσισαν, πως τις δυσκολίες που και οι δύο αντιμετωπίζουν, είναι καλύτερα να τις παλέψουν μαζί. Το κοινό επικρότησε την απόφαση, αλλά έχει ακόμη αμφιβολίες για το πως θα εξελιχθεί αυτή η επανασύνδεση. Η Βασιλική ασκεί επιρροή στις αποφάσεις του Μαθιού και αυτό δεν είναι κάτι που θα το αποδεχτεί η μητέρα του Καλλιόπη.Ήδη ετοιμάζεται να τον προειδοποιήσει να μην πραγματοποιηθεί η επιχείρηση απόδρασης του Αστέρη, γιατί θα κινδυνέψει ο ίδιος και θα υπάρξουν αντίποινα και για τον γιο της Νικηφόρο.



Για το σχέδιο της απόδρασης, η ισχυρή Καλλιόπη κάλεσε ενισχύσεις και έτσι τα δύο της ανήψια βρέθηκαν στο σπίτι. Οι δύο ηθοποιοί που τους υποδύθηκαν όμως, ήταν λίγο παραπάνω γυμνασμένοι από ότι έπρεπε και δεν μπορούν παρά να γίνουν αντιληπτοί κατά την επιχείρηση. Τα σχόλια ήταν επικά στο Twitter.

asteris5

Σου γράφω ένα γράμμα

Ο Ορφέας Αυγουστίδης που υποδύεται τον Αστέρη δείχνει στα τελευταία επεισόδια ως κρατούμενος το μεγάλο του υποκριτικό ταλέντο. Όμως η μία σκηνή που επιχειρεί να γράψει ένα γράμμα στην Αργυρώ για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον αδελφό της και να δηλώσει πως ακόμη την αγαπά, έγινε το αγαπημένο trend του κοινού. Συλλαβή τη συλλαβή το έγραφε και κάθε λίγο μετάνιωνε για αυτά που έγραφε. Το δικό του γράμμα, έγινε ξαφνικά στο Twitter, λίστα για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, ημερήσιο πρόγραμμα για το επισκεπτήριο στη φυλακή, ακόμη και γράμμα στον Άι - Βασίλη.



Πριν δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα πιο χαρακτηριστικά και αστεία σχόλια, να δώσουμε μία πληροφορία για το σενάριο. Αυτό το γράμμα δεν θα φτάσει ποτέ στην Αργυρώ. Αντίθετα θα την δει την ώρα που εκείνη καταθέτει στον ανακριτή. Και για πρώτη φορά δεν θα τον κοιτάξει με αγάπη, αλλά θυμό. Θα περάσουν πολλά επεισόδια μέχρι να ηρεμήσει και να μάθει μετά την μαρτυρία της Σεμίνας, πως δεν ήταν μόνο δικό του λάθος, η δολοφονία του αδελφού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Άγγελος τιμωρεί την Καλλιόπη - Χάνει την περιουσία της και την στήριξη των γιών της

Σασμός: Λίγο πριν τον τρίτο φόνο - Η Καλλιόπη αποφασίζει τη μοίρα της Βασιλικής

Spoiler Σασμός: Η νέα ηθοποιός της σειράς και η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης