Σασμός: Λίγο πριν τον τρίτο φόνο - Η Καλλιόπη αποφασίζει τη μοίρα της Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Λίγο πριν τον τρίτο φόνο - Η Καλλιόπη αποφασίζει τη μοίρα της Βασιλικής

Τον χειρότερο τρόπο για να χωρίσει επιλέγει ο Άγγελος από την Στέλλα και τον χειρότερο επίσης θα βρεί η Καλλιόπη για να αντιδράσει στην παρεμβατικότητα της Βασιλικής η οποία σώζει τη ζωή του Μαθιού. 

Σχέσεις που κλονίζονται, ζωές που απειλούνται, λόγια βαριά που ανταλλάσονται και γενικά μία βαριά ατμόσφαιρα στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της prime time ζώνης.Ο Σασμός του Alpha μπήκε ήδη σε μία νέα φάση και σήμερα θα έχουμε τον οριστικό χωρισμό και μάλιστα με έναν όχι τόσο κομψό τρόπο του Άγγελου από την Στέλλα. Αυτή η εξέλιξη με τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα σκληρά έρχονται από την πλευρά της Καλλιόπης απέναντι στην Βασιλική. Οδηγούμαστε πια σε ένα ακόμη φονικό, το τρίτο κατά σειρά από τότε που ξεκίνησε η σειρά. Θα της αφαιρέσει τη ζωή με τρόπο απάνθρωπο.



«Έχεις φύγει μόνη σου»

Η Στέλλα προσπαθεί να εξηγήσει στον Άγγελο τον λόγο που ανέλαβε ως δικηγόρος τον πρώην σύντροφό της Αστέρη. Δεν τον πείθει για τις προθέσεις της και εκείνος ορθά, κοφτά και αρκετά ψυχρά της λέει να χωρίσουν. Το «έχεις φύγει μόνη σου από αυτή τη σχέση» πέφτει σαν κεραυνός στο κεφάλι της. Ο γιατρός έχει πια σκληρύνει. Προς εκείνη και προς την θεία Καλλιόπη. Αλλά στην μόνη που θα δείξει μία τρυφερότητα, θα είναι στην γιαγιά του, την Ειρήνη. Σήμερα θα αποκαλύψει στην Μαρίνα και στην Αργυρώ ότι είναι μέλος της οικογένειάς τους. Αλλά στο τέλος θα πρέπει και η γιαγιά Βρουλάκη να πεί τα δικά της μυστικά. Και να αναφέρει ακόμη και τα μοιραία λάθη της.



Και τώρα που είπαμε μοιραίο... Η παρέμβαση της Βασιλικής προς τον Μαθιό θα είναι επίσης μοιραία. Για την ζωή της, όπως σας έχουμε ξαναπεί. Η Καλλιόπη βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη από την φυλακή, αλλά και το σχέδιο να εξοντώσει τη Βασιλική που στέκεται εμπόδιο στην χειραγώγηση του Μαθιού και την θεωρεί υπεύθυνη για όλα τα δεινά.

kaliopi mathios

Spoiler Σασμός: Γιατί η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική; Ποιος είναι ο δεύτερος θάνατος;

Σας το έχουμε ξαναπεί. Ο θυμός είναι κακός σύμβουλος. Η καπετάνισσα Σταματάκη θυμώνει, όταν το σχέδιο αυτό ναυαγεί. Και φτάνει στα άκρα όταν μαθαίνει ότι σε αυτό έχει βάλει το χεράκι της η Βασιλική. Η οποία συμβούλεψε τον Μαθιό να προσέχει να μην βάλει σε κίνδυνο και τη δική του ζωή και έτσι αυτός σαμποτάρισε το σχέδιο της μάνας του. Γιατί αν ο Αστέρης φυγαδεύονταν και γλίτωνε, οι Βρουλάκηδες που διψούσαν για εκδίκηση για το φόνο του Πέτρου, θα έβαζαν εκείνον ως στόχο.


https://www.instagram.com/p/CY_ghFvIU0K

Μέσα στην παράνοια της στιγμής και εν βρασμώ, η Καλλιόπη θα αποφασίσει να αφαιρέσει τη ζωή της Βασιλικής. Αυτός ο φόνος, για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει ήδη από τον προηγούμενο χρόνο, όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά. Και μία ακόμη ηρωίδα - και παράλληλα μία σπουδαία ηθοποιός, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου - θα αποχαιρετήσει τη σειρά.


https://www.instagram.com/p/CXdfezvIEXk

Χρονικά ωστόσο θα αργήσει λίγο ακόμη. Κάντε εικόνα από τώρα τον σπαραγμό του Μαθιού μόλις συμβεί το μοιραίο με τον έρωτα της ζωής του. Εδώ θα μιλάμε πια, για την επική σκηνή της σειράς από την αρχή μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ενέδρα θανάτου για τον Μαθιό και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Αστέρη

Spoiler Σασμός: Η νέα ηθοποιός της σειράς και η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης

Σασμός: Η μεγάλη σύγκρουση Μαρίνας και Καλλιόπης - Η αποκάλυψη δύο μυστικών φέρνει ανατροπές