And Just Like That: Η απόφαση για τη δεύτερη σεζόν είναι στα χέρια δύο ατόμων

And Just Like That: Η απόφαση για τη δεύτερη σεζόν είναι στα χέρια δύο ατόμων

Αβέβαιο αν τελικά θα δούμε την συνέχεια της σειράς Just Like That στους δέκτες μας ξανά.

Η πρώτη σεζόν του «And Just Like That» που προβλήθηκε στο HBO Max δίχασε το τηλεοπτικό κοινό ενώ δεν έλειψαν και οι ανατροπές με το cast της σειράς που δημιούργησαν άθελά τους ένα αρνητικό κλίμα για το reboot του «Sex and the City».

Το «And Just Like That» θα επιστρέψει στους δέκτες μας;

https://www.instagram.com/p/CZ27odCpLgf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δημιουργός της σειράς Michael Patrick King και οι σεναριογράφοι δεν είχαν απαντήσει επίσημα στο αν θα δώσουν συνέχεια στην πλοκή της ιστορίας με μια δεύτερη σεζόν ωστόσο όλα δείχνουν πως η 2η σεζόν δεν έχει πάρει πράσινο φως. Ο Chief Content Officer του HBO, Casey Bloys, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Deadline ότι η μοίρα της σειράς είναι στα χέρια της Sarah Jessica Parker και του παραγωγού Michael Patrick King.

«Συζητούν για να καταλάβουν αν υπάρχει μια ιστορία που τους ενθουσιάζει», είπε ο Βloys.

«Νομίζω ότι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, αλλά μιλούν και σιγουρεύονται ότι θέλουν να γίνει. Είναι μεγάλη δέσμευση, και θα έρθουν σε εμάς και θα μας ενημερώσουν τι σκέφτονται, αλλά εγώ νιώθω καλά για αυτό», συμπλήρωσε.



mrbig carrie

Η Sarah Jessica Parker αντέδρασε στις κατηγορίες κατά του Chris Noth- Νέο δράμα για τον Mr Big

To φινάλε της πρώτης σεζόν

Το «And Just Like That» τελειώνει με την Κάρι να μοιράζεται ένα φιλί με τον γοητευτικό συνάδελφό της, Φράνκλιν, τον οποίο υποδύεται ο Ιβάν Χερνάντεζ σε μια γλυκόπικρη σκηνή: παίρνει την πρωτοβουλία να τον φιλήσει σε ένα ασανσέρ στο τέλος της πρώτης μέρας, που ξεκινά το δικό της podcast.

Την ίδια ώρα η Κάρι ταξιδεύει στο Παρίσι για να σκορπίσει τις στάχτες του Mr. Big από την γέφυρα Pont des Arts, το σημείο όπου κάποτε επισημοποίησαν την σχέση τους. Η σκηνή υποτίθεται ότι θα βοηθούσε την Κάρι να διαχειριστεί και να αποδεχθεί τον θάνατο του Mr. Big, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει.

Ο Chris Noth άλλωστε, ο τηλεοπτικός Mr Big είχε μεν γυρίσει σκηνές στο Παρίσι, οι οποίες και κόπηκαν εξαιτίας του σκανδάλου με τις αλλεπάλληλες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.



Πηγή κεντρικής: justlikethatmax

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: