Η Sarah Jessica Parker με custom Valentino dress στο φινάλε του «And Just Like That»

Νατάσσα Σχοινά
Η Sarah Jessica Parker με custom Valentino dress στο φινάλε του «And Just Like That»

Η ηθοποιός φύλαγε το πιο εντυπωσιακό look για το τέλος της σειράς.

Φινάλε σήμερα για το reboot του «Sex and the City», «And Just Like That», και όλοι οι θεατές περίμεναν για μέρες με αγωνία τις εξελίξεις στις ζωές των διάσημων φίλων αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα άφηναν την αγαπημένη τους Carrie. Η Sarah Jessica Parker, ωστόσο, είναι μία γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και το δικό της φινάλε θέλει να είναι γκράντε από κάθε άποψη. Για το πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μην έχει τουλάχιστον ένα ρούχο – υπερπαραγωγή.



Σε μία από τις σκηνές του τελευταίου επεισοδίου, η Carrie πηγαίνει στη γέφυρα Pont des Arts, μία πεζογέφυρα στο Παρίσι που διασχίζει τον ποταμό Σηκουάνα και το μέρος στο οποίο είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Mr. Big. Εκεί, σε μία γλυκόπικρη σκηνή, στην οποία σκορπίζει τις στάχτες του, η SJP εμφανίζεται με ένα από τα πιο επιβλητικά φορέματα της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CZhIJKCO-Rr

Το επιβλητικό custom Valentino dress της SJP

Ο COO (Chief Operating Officer) των brands της SJP, Alyssa Arminio, καθώς και η ίδια η ηθοποιός ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram πληθώρα φωτογραφιών από ένα από τα πιο εμβληματικά looks της ηθοποιού στη νέα σεζόν. Η SJP φόρεσε ένα custom Valentino Couture φόρεμα σε off-the-shoulder σχέδιο με oversized μανίκια που συνδύασε με μακριά, ροζ γάντια.

https://www.instagram.com/p/CZgfe6IubW3

Το αέρινο ύφασμα του φορέματος συνοδεύτηκε από ένα ζευγάρι γόβες του ίδιου χρώματος που αναδεικνύονταν καθώς η ηθοποιός σήκωνε το μπροστινό μέρος για να περπατήσει, φέροντας στην Πόλη του Φωτός τον στυλάτο αέρα που της αξίζει. Η SJP aka Carrie, από την άλλη, έμοιαζε με μία fashionable πριγκίπισσα της καθημερινής ζωής. Ή μία σταρ που παρέδωσε μαθήματα στυλ στο Met Gala.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

Το «And Just Like That» επανάφερε 20 χρόνια αργότερα μια εμβληματική εμφάνιση της Carrie

Δέκα fashion throwbacks που απολαύσαμε στο «And Just Like That»