Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στην καθημερινότητά της και είδε τη ζωή... αλλιώς

Ιωάννα Τζανή
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στην καθημερινότητά της και είδε τη ζωή... αλλιώς

Το αισιόδοξο και παροτρυντικό μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως είχε επηρεαστεί πολύ από όλα αυτά τα δεινά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον κόσμο, και ειδικότερα από το θέμα του κορονοϊού που από το 2020 έχει αλλάξει άρδην τις ζωές μας, με αποτέλεσμα να χάσει την αισιοδοξία της και να μη θέλει καν να βγαίνει από το σπίτι.

sinatsaki ianstratis 3

Μαίρη Συνατσάκη: Με ένα χιουμοριστικό στόρι επιβεβαίωσε τη συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια βγήκε για φαγητό ύστερα από δύο χρόνια φόβου να πάει σε δημόσιο χώρο και να διασκεδάσει, ενώ το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε μία μικρή αλλαγή που έκανε στην καθημερινότητά της και τη βοήθησε να νιώσει καλύτερα και να αρχίσει να σκέφτεσαι πιο θετικά.


https://www.instagram.com/p/CYKHAhhLriR

Η τέχνη είναι θεραπευτική...

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε δύο αισιόδοξα stories προκειμένου να στείλει το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με εκείνη και επηρεάζονται από όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο. Στο πρώτο δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία της όπου είναι χαμογελαστή, γράφοντας το εξής κείμενο:

«Καλημέρααα! Έχω ξεκινήσει να κάνω το βίντεο "Η έξαλλη νυχτερινή μου ζωή" και part 3, που σημαίνει ότι για μια εβδομάδα πηγαίνω κάθε μέρα θέατρο, που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να επανέρχεται δειλά δειλά η ελπίδα μου στο ανθρώπινο είδος. Να βρείτε την τέχνη που αγαπάτε και να βρείτε τρόπους να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε σε αυτήν, όσο συχνότερα μπορείτε γιατί είναι σαν φαρμακάκι για τα μέσα μας».

synatsaki

Στο δεύτερο σχετικό story της, η 37χρονη ανήρτησε μία φωτογραφία της με φίλτρο κλόουν, αναφέροντας τα εξής χιουμοριστικά λόγια: «Ξέχασα να γράψω cringe alert στο προηγούμενο αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαστε όλοι παλιάτσοι και δεν πειράζει».

mairi synatsaki

Ο έρωτας και η συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή

Μπορεί το 2021 να ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας, αλλά και για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τις μεγαλύτερες φοβίες της, όμως τουλάχιστον βρήκε την ηρεμία της στην προσωπική της ζωή.

Η Μαίρη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και μετά από ένα μικρό κρυφτό με τους παπαράτσι, η influencer και ο τραγουδιστής αποφάσισαν δειλά δειλά να κάνουν μέσα στο καλοκαίρι τις πρώτες κοινές επίσημες εμφανίσεις τους, ενώ απόλαυσαν μαζί και ένα road trip με μηχανή στην Ιταλία.



Το ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, με τη Μαίρη Συνατσάκη να διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της όσον αφορά στην προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετακόμισε ξανά η Μαίρη Συνατσάκη: Το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Ίαν Στρατή

Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Συνατσάκη για το Instagram της πριν 8 χρόνια (photo)