Μαίρη Συνατσάκη: Με ένα χιουμοριστικό στόρι επιβεβαίωσε τη συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή

Πατούλια Κατερίνα
Μαίρη Συνατσάκη: Με ένα χιουμοριστικό στόρι επιβεβαίωσε τη συγκατοίκηση με τον Ίαν Στρατή

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ναι, η Μαίρη Συνατσάκη θα συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της Ίαν.

Το 2021 ήταν δύσκολο για όλους, όμως το 2021, ήταν για τη Μαίρη Συνατσάκη η χρονιά που βρήκε την ηρεμία στην προσωπική της ζωή.

Η Μαίρη βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ίαν Στρατή και μετά από ένα μικρό κρυφτό με τους παπαράτσι, η influencer και ο τραγουδιστής αποφάσισαν δειλά δειλά να κάνουν μέσα στο καλοκαίρι τις πρώτες κοινές επίσημες εμφανίσεις τους ενώ απόλαυσαν μαζί και ένα road trip με μηχανή στην Ιταλία.

Κι ύστερα ήρθε η συγκατοίκηση:

Ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό, είχε αποκαλύψει πως Ίαν και Μαίρη μένουν ήδη μαζί σε ένα νέο διαμέρισμα. Η Συνατσάκη είχε αρκεστεί να πει:Μετακόμισε ξανά η Μαίρη Συνατσάκη: Το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Ίαν Στρατή

mairi

«Στο σπίτι που ήμουν, είμαι δηλαδή. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τίποτα τέτοιο, η ζωή είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Τι να σου πω. Δεν αλλάζει η συνθήκη της ζωής πάντως. Χωράμε και σε μικρά σπίτια» δήλωσε η Μαίρη αλλά ήρθαν τα stories που αποκάλυψαν τον ενθουσιασμό και το άγχος της Μαίρης, που σαν άλλη Μόνικα από τα Φιλαράκια, αποκάλυψε στο Instagram πως θα συγκατοικήσει με ένα αγόρι για πρώτη φορά.Τι είχε δηλώσει η Μαίρη για το γεγονός πως μένει αρκετές μέρες μαζί με τον αγαπημένο της, πριν μερικούς μήνες:

«Όλα είναι πολύ καλά με τη συγκατοίκηση», είχε πει από τη μεριά της η Μαίρη ενώ η παρουσιάστρια είχε πει στο DOT:

«Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου, δεν μπορώ να κρύψω ότι νιώθω τυχερή ότι σε αυτή τη φάση είμαι ήρεμη μέσα μου. Εγώ ποτέ δεν ήθελα τσακωμούς στις σχέσεις, εύχομαι όλοι να βρείτε την ηρεμία», είχε αποκαλύψει η Μαίρη.

Θα έχουμε επισημοποίηση του δεσμού;

Πριν λίγες ημέρες, ο Ίαν είχε ερωτηθεί πάντως για αν θα επισημοποιηθεί ο δεσμός με τη Συνατσάκη και είχε αποφύγει να απαντήσει.

«Δεν ξέρω αν θα επισημοποιηθεί η σχέση με τη Μαίρη»,είχε πει ο Ίαν ο οποίος βιώνει μια δύσκολη περίοδο στην ζωή του μιας και έχασε τον πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σύμπτωση που ανακάλυψε η Συνατσάκη για το Instagram της πριν 8 χρόνια (photo)

Συνατσάκη- Στρατής: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους (photos)

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: «Νόμιζα ότι τα είχα κάνει όλα» (video)

DPG Network