Δανάη Παππά: Το επικό video στο TikTok ως Celine Dion και η αντίδραση του συντρόφου της

Κατερίνα Μπούσιου
Δανάη Παππά: Το επικό video στο TikTok ως Celine Dion και η αντίδραση του συντρόφου της

Και νέα έξοδος με την Κατερίνα Καινούργιου που είναι έχει γίνει πια κολλητή της φίλη. Το κορίτσι του Σασμού, μας δείχνει τις ικανότητες της και στο τραγούδι. Έστω και ως playback. 

Η Δανάη Παππά η οποία φέτος διανύει επαγγελματικά μία από τις καλύτερες στιγμές της, λόγω και της συμμετοχής της στον Σασμό του Alpha, αποδεικνύει ότι δεν είμαι μόνο καλή ηθοποιός, αλλά έχει και ταλέντο ως performer. Kαι βάζει ψηλά τον πήχυ τραγουδώντας Celine Dion έστω και ως playback. Και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης γίνεται ο καλύτερος θαυμαστής της. Το επικό video στο ΤikTok κάνει θραύση και σε αυτό έχουμε και την συμμετοχή της τηλεοπτικής Τζένης, το κορίτσι του Νικηφόρου στη σειρά.


https://www.instagram.com/p/CaC-jdft25r

Έτοιμη για..Las Vegas

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και εδώ και αρκετούς μήνες έχει μία μεγάλη αγάπη για το TikTok, ανεβάζοντας πολύ τακτικά video που δεν αφορούν τον Σασμό και τον ρόλο της ως Θοδώρα, αλλά τις γενικότερες καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει τα...καλά της, να πετάξει το μπουρνούζι της και να βγεί στη σκηνή -δηλαδή στο σαλόνι του σπιτιού της- και ως άλλη Celine Dion, να τραγουδήσει το «It's all coming back to me now» της τραγουδίστριας. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε, από τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφο της Λάμπρο Λάζαρη, ο οποίος έκανε τον θαυμαστή της, κρατώνας ένα φανάρι για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα συναυλίας. Special guest star στο πλευρό του, η ηθοποιός Σάντυ Χατζηιωάννου, η γνωστή μας Τζένη, το κορίτσι του Νικηφόρου στον Σασμό, η οποία είναι πια πολύ καλή φίλη της Δανάης.


https://www.instagram.com/p/CaIKc6oDK5R

Και νέα έξοδος με την Κατερίνα

Αν η Σάντυ είναι η νέα φίλη της Δανάης, άλλο τόσο είναι τους τελευταίους μήνες και η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια δεν περνά κανένα της Σαββατοκύριακο πλέον, δίχως να επισκεφτεί το μπαρ στο κέντρο της Αθήνας που είναι ιδιοκτησία του Λάμπρου Λάζαρη και να μην είναι μαζί με την Δανάη. Ακόμη και όταν το ζευγάρι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες για ένα μικρό ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι, η Κατερίνα ήταν στο μαγαζί, στέλνοντας τους χαιρετισμούς της μέσω Instagram, λέγοντας μάλιστα πόσο πολύ της λείπουν και οι δύο. Βέβαια θαμώνας σε αυτό το μπαρ ήταν και ο πρώην σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης, με τον οποίο είχαν συναντηθεί όπως εκείνη είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό και είχαν μιλήσει, για πρώτη φορά μετά τον αιφνίδιο χωρισμό τους.

pappa katken

Η εγκυμοσύνη της Θοδώρας

Τώρα σε ότι αφορά την τηλεοπτική σειρά, η Δανάη θα βιώσει πολύ συγκινητικές στιγμές, αφού θα μάθει ότι περιμένει παιδί. Αυτό φαινομενικά θα φέρει και την συμφιλίωση με τον σύζυγό της και οι δυό τους θα προσπαθήσουν να κάνουν μία νέα αρχή. Και θα σταθεί και μία αφορμή για να γλυκάνει λίγο ο χαρακτήρας της και να ξεπεράσει το σοκ από την δολοφονία του Πέτρου, στην οποία έχει ένα μερίδιο ευθύνης. Ωστόσο τα πράγματα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα κυλήσουν τόσο ομαλά με την εγκυμοσύνη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι για τη Δανάη Παππά και τον σύντροφό της με παρέα-έκπληξη από τον Σασμό

Η Δανάη Παππά στο Queen.gr αποκαλύπτει τη ζωή της

Η Δανάη Παππά γιόρτασε την...εγκυμοσύνη της με την οικογένειά της από τον Σασμό