Η Δανάη Παππά γιόρτασε την...εγκυμοσύνη της με την οικογένειά της από τον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Παππά γιόρτασε την...εγκυμοσύνη της με την οικογένειά της από τον Σασμό

Πότε θα αποκαλυφθεί ότι η Θοδώρα φταίει για την δολοφονία του Πέτρου; Η Δανάη Παππά διασκέδασε με την τηλεοπτική της οικογένεια υπό τους ήχους του Σασμού, μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα. Έρχονται τα...χαρμόσυνα νέα στην Κρήτη. 

Γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες για την Δανάη Παππά και αρκετούς από τους ηθοποιούς του Σασμού. Φαίνεται πως η τηλεοπτική σειρά ανεξάρτητα από την επιτυχία της, έχει δημιουργήσει πολύ στενές σχέσεις φιλίας με τους ηθοποιούς οι οποίοι πάντα βρίσκουν αφορμές για να το ρίχνουν και λίγο...έξω όταν τελειώνουν τα γυρίσματα. Αυτή τη φορά όμως είχαν και ένα λόγο παραπάνω για να γιορτάσουν μία....εγκυμοσύνη.


https://www.instagram.com/p/CZ2Go0XtpIt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σασμός το πρωί, Σασμός και το βράδυ

Η Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, την Εριέττα Μανούρη (που παίζει την Σεμίνα) αλλά και τους τηλεοπτικούς της γονείς, τους ηθοποιούς Στάθη Μαντζώρο και Αλίνα Κωτσοβούλου, αποφάσισαν να βρεθούν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος έχει γράψει αλλά έχει ερμηνέψει και δύο τραγούδια στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Στην παρέα τους προστέθηκε αργότερα η Βέρα Μακρομαρίδου (η οποία υποδύεται την Άσπα) αλλά και ο Γιώργος Αμούτζας, ο γνωστός μας Νικηφόρος.

danaipappa

Το γλέντι αυτό ήταν τα προέρτια για τις μεγάλες χαρές που έρχονται στο Σασμό.


https://www.instagram.com/p/CZ6p9QTsXKU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από βεντέτες, δολοφονίες, πίκρες και απογοητεύσεις, θα έχουμε και μία ευχάριστη νότα με την εγκυμοσύνη της Θοδώρας. Η οποία φυσικά θα είναι ικανή να γεφυρώσει τις διαφωνίες της με τον Γιώργη και να είναι ξανά μαζί. Η μητρότητα φαίνεται πως θα γλυκάνει τη Θοδώρα που ούτως ή άλλως προσπαθεί να πολεμήσει τις τύψεις της, γιατί συνέβαλε στη δολοφονία του Πέτρου από τον Αστέρη.


https://www.instagram.com/p/CZRbizkqBVJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πολλοί τηλεθεατές έχουν αναρωτηθεί γιατί ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης δεν έχει αποκαλύψει ακόμη, πως εκείνη με το τέχνασμα ενός εφιάλτη του αδελφού της, έφερε τον Αστέρη σε τέτοια κατάσταση που τα έβαλε με τον Πέτρο και οδήγησε στον θάνατό του. Αυτό όμως, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, θα αργήσει πολύ να αποκαλυφθεί. Παρόλο που η Θοδώρα θα κληθεί στην δίκη για τον Αστέρη. Θα περάσουν πολλά....επεισόδια ακόμη, μέχρι να ξετυλιχθεί η όλη υπόθεση. Και μάλιστα εκείνος που θα συνδέσει πρόσωπα και γεγονότα δεν είναι άλλος από τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος έρχεται ως αστυνόμος Μάκης Χριστογιάννης για να λύσει τα μυστήρια και να αποκαλύψει τους πραγματικούς υπεύθυνους. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, αυτός που θα πρέπει πρώτος να ανησυχήσει θα είναι ο Μαθιός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις

Σασμός: «Μα ποιος το σκέφτηκε;» Το κοινό αντιδρά στο σενάριο και η Δανάη Παππά κάνει αποκαλύψεις