Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε για ποτό μετά από 2 χρόνια - Το μαγαζί που διασκέδασε και τα... δάκρυα

Ιωάννα Τζανή
Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε για ποτό μετά από 2 χρόνια - Το μαγαζί που διασκέδασε και τα... δάκρυα

Η πρώτη νυχτερινή έξοδος ύστερα από δύο χρόνια δεν άφησε ασυγκίνητη την παρουσιάστρια.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για τη Μαίρη Συνατσάκη. Η πανδημία του κορονοϊού την επηρέασε τόσο πολύ, που την «ανάγκασε» να μένει συνέχεια στο σπίτι και να φοβάται να βγει έξω να διασκεδάσει και να κάνει πράγματα που αγαπά.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αρχίζει δειλά δειλά να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της. Οι αλλαγές στην καθημερινότητά της, η συναναστροφή της με φίλους και επαφή της με την τέχνη, τη βοηθούν να βρει ξανά τον εαυτό της.

synatsaki 2

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στην καθημερινότητά της και είδε τη ζωή... αλλιώς

Το βράδυ του Σαββάτου (19/2) η Μαίρη Συναντσάκη έκανε την πρώτη της έξοδο σε μαγαζί με ζωντανή μουσική ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια (όταν δηλαδή εμφανίστηκε ο Covid-19 στις ζωές μας).

Χωρίς, βέβαια, να αποχωριστεί τη μάσκα προστασίας της, η 37χρονη διασκέδασε με την παρέα της στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Μποφίλιου και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Αυτή η έξοδος ήταν κάτι μεταξύ... χαρμολύπης για τη Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε τρία stories, όπου στα δύο από αυτά έγραφε με μεγάλα κεφαλαία γράμματα ότι... είναι έξω, ενώ στο τρίτο απεικονίζεται η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, με την influencer να γράφει τον τίτλο ενός τραγουδιού της που την εκφράζει.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για αυτή την... πρώτη βραδινή έξοδο, αποκαλύπτοντας ότι άρχισε να κλαίει από τη δεύτερη κιόλας ερμηνεία της Νατάσσας Μποφίλιου.

273862040 433333971861277 5505036772405136585 n

«Έρχονται οι μέρες του φωτός. Είχαν περάσει δυο χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκα σε μαγαζί με ζωντανή μουσική κι αν έκλαιγα από το δεύτερο τραγούδι μέσα στην μάσκα μου δεν πειράζει και καθόλου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

273911436 2392506470887727 5523807388405117260 n

Η προσπάθεια της Μαίρης Συνατσάκη να ξαναβρεί τον εαυτό της

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε για φαγητό ύστερα από δύο χρόνια φόβου να πάει σε δημόσιο χώρο, ενώ το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε μία μικρή αλλαγή που έκανε στην καθημερινότητά της και τη βοήθησε να νιώσει καλύτερα και να αρχίσει να σκέφτεσαι πιο θετικά.

Η παρουσιάστρια ανέβασε ένα αισιόδοξο story προκειμένου να στείλει το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με εκείνη και επηρεάζονται από όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο.



«Καλημέρααα! Έχω ξεκινήσει να κάνω το βίντεο "Η έξαλλη νυχτερινή μου ζωή" και part 3, που σημαίνει ότι για μια εβδομάδα πηγαίνω κάθε μέρα θέατρο, που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να επανέρχεται δειλά δειλά η ελπίδα μου στο ανθρώπινο είδος. Να βρείτε την τέχνη που αγαπάτε και να βρείτε τρόπους να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε σε αυτήν, όσο συχνότερα μπορείτε γιατί είναι σαν φαρμακάκι για τα μέσα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή φωτογραφιών: @mairiboo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαίρη Συνατσάκη έκοψε τα μαλλιά της! Υιοθέτησε την τάση του wolf cut

Γενέθλια on stage για τη Μαίρη Συνατσάκη- Η συγκινητική έκπληξη