Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε σε τι διαφέρει η σχέση της με τον Τσιμιτσέλη ειδικά στις μέρες μας

Ιωάννα Τζανή
Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε σε τι διαφέρει η σχέση της με τον Τσιμιτσέλη ειδικά στις μέρες μας

Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και δεν το κρύβει!

Το γεγονός ότι η Κατερίνα Γερονικολού είναι τρελά ερωτευμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - και το αντίστροφο, φυσικά - είναι γνωστό. Το ζευγάρι είναι μαζί στη ζωή αλλά και στη δουλειά, αφού οι δυο τους πρωταγωνιστούν στη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη από καρδιάς στο περιοδικό «In Style» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή, μιλώντας με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν.

tsimitselis geronikolou

Η Γερονικολού είπε το ναι στον Τσιμιτσέλη: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους δεν έλειψαν

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού:

Αρχικά, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε στην τηλεοπτική συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και όσα είπε μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε ότι καμιά φορά τελικά, το να περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, όχι μόνο δε σκοτώνει τον έρωτα, αλλά σας δένει ακόμα περισσότερο!


https://www.instagram.com/p/CJOZr_JnxYB

«Είναι πολύ όμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη. Είναι πολύ ταλαντούχος και κοινός μας στόχος είναι να υπογράφουμε δουλειές με πίστη, πάθος, αφοσίωση και πολύ μεράκι», είπε η ηθοποιός για τη συνεργασία στην ΕΡΤ και την κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».



Η 36χρονη συνέχισε αναλύοντας τι σημαίνει για εκείνη ο έρωτας:

«Αν και τόσο κλισέ, ο έρωτας αν ήταν μάθημα θα ήταν η Χημεία. Ένα συναίσθημα μαγνήτης που θέλεις να το ζεις καθολικά. Και έχω τη χαρά και την ευτυχία να το ζω. Διότι στις μέρες μας εκλείπει η φλόγα του έρωτα και της αγάπης. Εκλείπει το φλερτ, η συντροφικότητα. Όταν το έχεις όμως, πρέπει να το ζεις, να το αγαπάς και να το φροντίζεις».

Όσον αφορά στη νέα χρονιά και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Κατερίνα Γερονικολού ευχήθηκε: «Να μη χαθούν και να μην αλλάξουν τα συναισθήματά μας. Ο Γιάννης είναι η σταθερά μου. Ειδικά σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, θέλω κοντά μου έναν άνθρωπο – στήριγμα».

Το love story Γερονικολού - Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο γάμου

Η Κατερίνα και ο Γιάννης είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και συγκατοικούν. Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στον κινηματογράφο, ενώ πλέον τους απολαμβάνουμε στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ και την κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που καταγράφει τη ζωή μίας γυναίκας που όταν μαθαίνει ότι της απομένουν μόλις έξι μήνες ζωής αποφασίζει να αλλάξει κοσμοθεωρία.

Σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια, η καραντίνα δεν επηρέασε καθόλου το αγαπημένο ζευγάρι:

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλα ζευγάρια, εμάς δεν μας επηρέασε καθόλου η καραντίνα. Ήταν όλα ήρεμα, ωραία, χουχουλιάρικα. Κύλησαν όλα αρμονικά».


https://www.instagram.com/p/CXqWXfXAKMc

Όσο για το αν υπάρχουν σχέδια γάμου, η Κατερίνα Γερονικολού είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως δεν αγχώνεται με το θέμα γάμου και παιδιού:

«Δεν έχουμε μπει σε τέτοιες σκέψεις. Προς το παρόν όχι. Είμαστε καλά και πορευόμαστε μαζί, χωρίς σχέδια».

Πηγή φωτογραφιών: @katerina_geronikolou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει στην πισίνα μιας σπηλιάς και εντυπωσιάζει

Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το άγνωστο περιστατικό με τον Θοδωρή Μαραντίνη