Ανατροπή στην υπόθεση με τον Alec Βaldwin: Ποιος πάτησε τελικά τη σκανδάλη (photos)

Ανατροπή στην υπόθεση με τον Alec Βaldwin: Ποιος πάτησε τελικά τη σκανδάλη (photos)

Τα νέα δεδομένα για το τραγικό δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής της Halyna Hutchins.

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση Baldwin η οποία στοίχισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας του «Rust»Halyna Hutchins. Ο Alec Baldwin μπορεί να πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα χωρίς να πατήσει τη σκανδάλη του όπλου, σύμφωνα με εισαγγελέα στο Νέο Μεξικό.

Η εισαγγελέας της Santa Fe Mary Carmack-Altwies δήλωσε στο Vanity Fair ότι έχει παρακολουθήσει αναλυτικά τη συνέντευξη του Alec Baldwin στο ABC τον Δεκέμβριο και δέχεται τον ισχυρισμό του ηθοποιού ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη. Ο Baldwin είχε επιμείνει κατηγορηματικά ότι η σκανδάλη δεν πατήθηκε ποτέ.

Το όπλο που κρατούσε στα χέρια του ηθοποιός εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα βρήκε την άτυχη Halyna παρά το γεγονός πως του είχαν πει ότι είναι άδειο. Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, η Hutchins αλλά και ο σκηνοθέτης Joel Souza πυροβολήθηκαν από τον Baldwin κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού για την κάμερα.

Όταν ο ηθοποιός συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει στους συνεργάτες του «Γιατί μου δώσατε όπλο με αληθινή σφαίρα;;». Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέλη του συνεργείου χρησιμοποιούσαν το όπλο για να προπονηθούν στη σκοποβολή ενώ οι υπεύθυνοι για τα σκηνικά δεν ήταν μέλη της παραγωγής αλλά εργαζόμενοι της πολιτείας του New Mexico.



Νέα δεδομένα στην υπόθεση

Την ίδια ώρα οι αρχές ερευνούν εάν μια μηχανική δυσλειτουργία θα μπορούσε να είχε προκαλέσει την εκπυρσοκρότηση του όπλου. Oι ερευνητές καθάρισαν ένα δωμάτιο και έβαλαν δύο άτομα να επιθεωρήσουν το όπλο για να επιβεβαιώσουν ότι δεν ήταν γεμάτο. Η δοκιμή αποκάλυψε ότι το περίστροφο θα μπορούσε να είχε προκαλέσει τη βολή, ωστόσο τα επίσημα αποτελέσματα από την ανάλυση του FBI για το όπλο ακόμη εκκρεμούν.

Παρά τους ισχυρισμούς του Baldwin ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη, μια μήνυση που υποβλήθηκε από έναν επόπτη του "Rust" αναφέρει πως ο ηθοποιός έστρεψε εσκεμμένα το όπλο προς την Hutchins.

BALDWIN PIROVOLISMOS 3

Γιατί ο Alec Baldwin δεν έχει παραδώσει το κινητό του στις Αρχές: Η εξήγηση που έδωσε ο ίδιος

Οι δηλώσεις του Alec Baldwin μετά την επιστροφή του στα γυρίσματα

https://www.instagram.com/tv/CZsjetzjLth/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είπα ότι θα κρατούσα ένα μικρό ημερολόγιο για το πότε ταξίδευα και δούλευα. Είχαμε την πρώτη μας ημέρα σήμερα και ήταν δύσκολη. Δεν δουλεύω όσο παλιά. Είναι περίεργο να επιστρέφεις στη δουλειά. Δεν έχω δουλέψει από τις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός στα γυρίσματα αυτής της ταινίας, που επέφερε τον θάνατο της κινηματογραφίστριάς μας. Halyna Hutchins», είπε αρχικά ο 63χρονος ηθοποιός.

«Ακόμα δυσκολεύομαι να το πω αυτό. Γύρισα στη δουλειά σήμερα για πρώτη φορά μετά από τρεισήμισι μήνες. Οι ταινίες είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Όλοι είναι νέοι σε σύγκριση με εμένα. Ειδικά σε ανεξάρτητες ταινίες όπου υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι», συμπλήρωσε ο Baldwin.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: