Η Courteney Cox παραδέχεται: «Κυνηγούσα τη νεότητα για χρόνια! Δεν ήξερα πόσο περίεργη έδειχνα»

Μαρία Ροδίτη
Η Courteney Cox παραδέχεται: «Κυνηγούσα τη νεότητα για χρόνια! Δεν ήξερα πόσο περίεργη έδειχνα»

Η 57χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει και για τα συναισθήματά της σχετικά με το πέρασμα του χρόνου!

Η Courteney Cox, η Μόνικα από τα Φιλαράκια, έχει αλλάξει πολύ στο πέρασμα των χρόνων. Η 57χρονη ηθοποιός έχει προχωρήσει σε αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις με αποτέλεσμα η όψη του προσώπου της να μην είναι αυτή που ήταν… τη δεκαετία του 1990 όταν και έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό.

Η star, ωστόσο, τώρα παραδέχεται ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο «περίεργη» φαινόταν μετά από κάθε αισθητική παρέμβαση που έκανε.

courteney cox fitness

Η Courteney Cox λατρεύει τη γυμναστική! Τι ασκήσεις κάνει και τι τρώει για να παραμένει fit

«Κυνηγούσα τη νεότητα για χρόνια»

Η Courteney Cox παραδέχθηκε ότι αρχικά προσπάθησε να παλέψει με διάφορες ενέσιμες και άλλες θεραπείες ώστε να μη δείχνει μεγαλύτερη, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι «τρελάθηκε» και τώρα απλά προσπαθεί να αποδεχθεί το πέρασμα του χρόνου με αξιοπρέπεια.

Συγκεκριμένα, η 57χρονη ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό Sunday Times Style: «Υπήρχε μια στιγμή που συνειδητοποίησα ότι αλλάζω, μοιάζω μεγαλύτερη. Και προσπάθησα να κυνηγήσω αυτήν τη νεότητα για χρόνια».


https://www.instagram.com/p/CaMTVrGhNB7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πρόσθεσε: «Και δεν είχα συνειδητοποιήσει, ότι ωωω… πραγματικά δείχνω περίεργη μετά τις ενέσιμες θεραπείες και ότι έκανα πράγματα που ποτέ δεν θα έκανα τώρα».

Σκεπτόμενη αν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να ποστάρει στο Instagram φωτογραφία με το πριν και το μετά της εικόνας της, η ηθοποιός είπε: «Θα έλεγα, ‘’Τη μέρα που θα συνειδητοποιήσεις για ποιο πράγμα μιλούσαν οι φίλοι σου’’. Γιατί ο κόσμος μιλούσε για μένα, νομίζω».

Η Courteney Cox παραδέχθηκε στη συνέντευξή της ότι κατάλαβε πως έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσει με τις αισθητικές παρεμβάσεις. «Υπήρξε μια περίοδος που είπα ‘’πρέπει να σταματήσω. Είναι τρελό αυτό’’».

Τέλος οι αισθητικές παρεμβάσεις αλλά… όχι τα προϊόντα ομορφιάς

Και μπορεί η Courteney Cox να έχει σταματήσει- όπως λέει- τις αισθητικές παρεμβάσεις, όμως λατρεύει να δοκιμάζει νέα προϊόντα, επειδή εξακολουθεί να ασκεί πίεση στον εαυτό της να δείχνει ωραία.

Η 57χρονη star δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη από αυτή που εγώ ασκώ στον εαυτό μου. Λατρεύω τα προϊόντα. Δοκιμάζω τα πάντα».



Η ηθοποιός από τα Φιλαράκια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι… δεν πιστεύει ότι η επόμενη ηλικία-ορόσημό της θα είναι τα 60. «Ω Θεέ, είναι τόσο σκληρό να το ακούω ή να το λέω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να είσαι 60 ετών, απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαι πιο προσγειωμένη, έχω μάθει τόσα πολλά στη ζωή μου, τι να ευχαριστιέμαι, τι να προσπαθώ περισσότερο και τι να αφήνω να φύγει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ