Blake Lively: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της και η κοινή εμφάνιση με την αδερφή της, Robyn

Ιωάννα Τζανή
Blake Lively: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της και η κοινή εμφάνιση με την αδερφή της, Robyn

Η ηθοποιός έχασε όλα τα κιλά της τελευταίας εγκυμοσύνης και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με τη μεγαλύτερη αδερφή της.

Μπορεί η Blake Lively να δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά της τρίτης της εγκυμοσύνης, αλλά τα κατάφερε και στην τελευταία κοινή εμφάνιση με την αδερφή της, την ηθοποιό Robyn Lively, μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέρκομψη και ανανεωμένη παρουσία της.

Η 34χρονη ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις οικογενειακές της υποχρεώσεις προκειμένου να παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, θέλοντας - όπως δήλωσε η ίδια - να απολαύσει μία βραδιά χωρίς τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, και τα τρία παιδιά τους, αλλά με μοναδική παρέα της την 50χρονη αδερφή της.

blake lively very peri3

Εκθαμβωτική η Blake Lively με κοστούμι στο χρώμα της χρονιάς

Και αν αναρωτιέσαι τι σου θυμίζει η εντυπωσιακή Robyn Lively, η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Karate Kid 3» το 1989, ενώ βρέθηκε για χάρη του... Michael Kors και όχι της αδερφής της στην επίδειξη μόδας.

Μιλώντας για τη Robyn, η Blake Lively εξήγησε: «Ήταν τα γενέθλιά της την περασμένη εβδομάδα και όταν συνάντησα τον Michael (Kors) στο Music Man το άλλο βράδυ, μας είπε για την επίδειξη και έπρεπε να πάμε και είπα στην αδερφή μου να μείνει μόνο για τον Michael. Δεν είναι εδώ για μένα. Είναι εδώ για αυτόν».


https://www.instagram.com/p/CaDwLISAvCy

H εκθαμβωτική εμφάνιση της Blake Lively

Καθισμένη στην πρώτη σειρά, η 34χρονη παρακολούθησε τις μαμάδες Irina Shayk, Emily Ratajkowski και Gigi Hadid να περπατούν στην πασαρέλα.

Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μία στενή μπλε φούστα με παγιέτες και crop top από τη συλλογή SS22 του Michael Kors, την οποία ανέδειξε με ένα ζευγάρι άσπρες γόβες Christian Louboutin.

Η 34χρονη ηθοποιός φημίζεται για τις εξαιρετικά κομψές της εμφανίσεις, οι οποίες φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται όλο και περισσότερο συνθέτοντας το προφίλ μίας από τις πιο εκλεπτυσμένες και με αέρα παλιού κινηματογράφου σταρ της παγκόσμιας showbiz.


https://www.instagram.com/p/CaN12fGpV7j

Το σύνολο που επέλεξε για τη συγκεκριμένη βραδιά ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το εμφανώς αδυνατισμένο σώμα της, ενώ όπως ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram, το κρύο δεν την ενόχλησε καθόλου. Γιατί ως γνωστόν... μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.

Η ευτυχισμένη οικογένεια και τα τρία παιδάκια

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τρεις κόρες με τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της, Ryan Reynolds, την 7 ετών James, την 5χρονη Inez και την μόλις 2 ετών Betty.



Η Blake και ο Ryan είναι παντρεμένοι από το 2012, ενώ πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και... αυτοσαρκαστικά ζευγάρια του Hollywood, που με κάθε δήλωσή τους μας αποδεικνύουν πόσο χιούμορ έχουν - κάτι που αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου τους.

Πηγή φωτογραφιών: @blakelively

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ryan Reynolds αποκαλύπτει πώς πηγαίνει η... ερωτική του ζωή με τη Blake Lively

Η Blake Lively τρελάθηκε! Έβαψε με μανό τα Manolo Blahnik γοβάκια της, αξίας 1.000 δολαρίων