Η Blake Lively τρελάθηκε! Έβαψε με μανό τα Manolo Blahnik γοβάκια της, αξίας 1.000 δολαρίων

Ιωάννα Τζανή
Η Blake Lively τρελάθηκε! Έβαψε με μανό τα Manolo Blahnik γοβάκια της, αξίας 1.000 δολαρίων

Μόνο η Blake Lively θα μπορούσε να το κάνει αυτό...

Μέσα από ένα... απολογητικό insta story, η Blake Lively ζήτησε άφεση αμαρτιών από πασίγνωστες εταιρείες ένδυσης και υπόδησης για τις εικαστικές παρεμβάσεις που έκανε στο outfit της, προκειμένου να εμφανιστεί ακόμη πιο στιλάτη - κατά τη δική της ταπεινή γνώμη - στη φωταγώγηση του Empire State Building στη Νέα Υόρκη.

blake lively style47

Η Blake Lively δεν ντύνεται για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό της

Στην ολόσωμη φωτογραφία που ανέβασε, η ηθοποιός φορά μια καμπαρντίνα Max Mara, ένα φόρεμα Georges Chakra, μια τσάντα Chanel και τις επικαλούμενες γόβες Manolo Blahnik Hangisi 995 δολαρίων.


https://www.instagram.com/p/CWEdlzPpgLO

Το απολογητικό story της Blake Lively

Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία της από την εκδήλωση στο Instagram και χαριτολογώντας ζήτησε συγγνώμη πρώτον, από τον οίκο Max Mara που έδεσε το παλτό «σαν να είμαι το 5ο Golden Girl», από το... ροζ χρώμα που το χρησιμοποίησε «για να εξαπατήσω την κόκκινη εμφάνισή μου» με μια τσάντα Chanel, αλλά πάνω απ' όλα από τον Manolo Blahnik που άλλαξε εντελώς την εμφάνιση στις κλασικές και πανάκριβες κόκκινες γόβες του οίκου.

blake lively1

Τι έκανε; Έβαψε τα λευκά κοσμήματα που έχει το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών, με κόκκινο μανό! Και γιατί; Γιατί όπως λέει η ίδια... «άξιζε τον κόπο»!



Η Blake Lively δημιούργησε, λοιπόν, μια δική της νέα τάση, την οποία όμως ελπίζουμε να μην ακολουθήσει καμία άλλη γυναίκα γιατί είναι αρκετά ριψοκίνδυνη, ειδικά εάν έχεις χαλάσει 1.000 δολάρια για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι παπούτσια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 υγιεινές συνήθειες που ακολουθεί καθημερινά η Blake Livelyς που ακολουθεί καθημερινά η Blake Lively

Ξεσπά η Blake Lively: «Ένας άντρας παρακολουθεί τα παιδιά μου. Είναι τρομακτικό»

Η Blake Lively εκθέτει τον σύζυγό της για αυτόν τον λόγο