MasterChef: Ο Γρηγόρης μοίρασε προσβολές και το Twitter του ζητά να αποχωρήσει

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Ο Γρηγόρης μοίρασε προσβολές και το Twitter του ζητά να αποχωρήσει

«Δεν με εκπροσωπεί η...φάση». Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στη Φανή και η έπαρση για το ποιος θα τον κρίνει, ξεσήκωσε αντιδράσεις και οι τηλεθεατές του ζήτησαν να αποχωρήσει. 

Το επεισόδιο της κονσέρβας ήταν το χθεσινό, γιατί η μεγάλη δοκιμασία στο MasterChef αφορούσε μαγειρική με κονσέρβες, από φρούτα μέχρι ψάρι. Η τυχαία επιλογή χωρίς να γνωρίζουν οι παίκτες το περιεχόμενο, έφερε τρελούς συνδυασμούς και όλοι ευχήθηκαν «καλή χώνεψη» και δύναμη στους κριτές που ήταν αναγκασμένοι να δοκιμάσουν τα τελικά πιάτα. Εκείνος όμως που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ήταν ο Γρηγόρης γιατί κάθε του ατάκα ήταν πρόκληση, προσβολή και ειρωνεία. Οι περισσότεροι χρήστες στο Twitter απόρησαν για ποιο λόγο πήγε στον διαγωνισμό μαγειρικής. Και περιμένουν να αποχωρήσει. Οικειοθελώς. Νικητής του τέστ δημιουργικότητας ο Δημήτρης και 4 παίκτες είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση, ως τα χειρότερα πιάτα. Στέφανος, Αναστασία, Τατιάνα και Γιώργος.


https://www.instagram.com/p/CaQMtsxKOaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα μπράβο στους κριτές

Όλοι αναρωτηθήκαμε πως άντεξαν να δοκιμάσουν και τα 22 πιάτα, πολλά μάλιστα με αποτυχημένους συνδυασμούς και πόσα...αντιόξινα χρειάστηκαν για το στομάχι τους στη συνέχεια. Οι συνδυασμοί αυτοί προέκυψαν γιατί οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν κονσέρβες, αγνοώντας το περιεχόμενο τους. Όλα ξεκίνησαν από τον Μάριο, ως νικητή του mystery box που έδωσε στο τέστ δημιουργικότητας που ακολούθησε, συγκεκριμένο αριθμό από κονσέρβες στους παίκτες. Άλλοι ευνοήθηκαν με 8 τεμάχια, άλλοι με 5, άλλοι μόνο με 3, γιατί μάλλον «τιμωρήθηκαν» λόγω στρατηγικής. Είχε βέβαια και ένα έξτρα πλεονέκτημα που δεν το χρησιμοποίησε ως νικητής. Θα μπορούσε να προκαλέσει τη Φανή σε μονομαχία για να της πάρει την κάρτα ασυλίας, αλλά δεν το έκανε και έμεινε στον εξώστη, ως παρατηρητής των άλλων. Κανείς δεν τολμά ακόμη να τα βάλει μαζί της, επειδή είναι μία ισχυρή παίκτρια.


https://www.instagram.com/p/CaQJ0RXKkgJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνος που ατυχώς τα έβαλε μαζί της ήταν ο Γρηγόρης. Ο οποίος μάλλον δεν έχει κατανοήσει πως όσα λέει στις συνεντεύξεις στις κάμερες, ακούγονται. Γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται τα τόσα λάθη που κάνει. Αρνήθηκε αρχικά να πει το όνομά της και το αιτιολόγησε λέγοντας πως δεν μπορεί....γιατί αρρωσταίνει και πως δεν μπορεί το σύνολο, δείχνοντας με τα χέρια του το σώμα της. Αυτό θεωρήθηκε αρκετά προσβλητικό από το κοινό στο Twitter, γιατί πραγματικά ήταν.



Ο παίκτης είχε και part two από αστοχίες. Πήγε στους κριτές με γλυκό από ανανά και scruble με λάδι από τόνο (και όμως) με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μη το βρίσκει τελικά τόσο κακό ως γεύση, αλλά τον Σωτήρη Κοντιζά απόλυτο λέγοντας: «Δεν μου κάνει». Ο παίκτης στη συνέχεια απασφάλισε στις δηλώσεις του λέγοντας: «Και ποιος προσδιορίζει το λάθος; Ποιος είναι αυτός που θα προσδιορίσει το λάθος σε εμένα; Μπορεί να κάνω λάθη, αλλά ποιος είναι αυτός που θα με κρίνει;» Όταν όμως η δημοσιογράφος που κάνει αυτές τις συνεντεύξεις στους παίκτες τον ρώτησε: «εδώ που ήρθες τι σε ενδιαφέρει;», εκείνος μας εξέπληξε: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε η καρέκλα που κάθομαι. Μία λέω να μείνω, μία λέω να φύγω. Δεν με εκπροσωπεί γενικά η...φάση». Και όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί, το κοινό απλά έγινε...έξαλλο με την αντίδρασή του και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο τελικά είναι στο MasterChef και του πρότεινε (πολλές φορές χωρίς κολακευτικά σχόλια) να αποχωρήσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διπλή αποχώρηση από το MasterChef 2022 με το καλημέρα: Έτσι αντέδρασε το Twitter (photos)

MasterChef: Το τρολάρισμα των κριτών και η ατάκα του Γρηγόρη που βάζει «φωτιά» στην κουζίνα

MasterChef: Θα επιστρέψει στο παιχνίδι ο Χριστόφορος; - Το κοινό στο Twitter τον ζητά...πίσω