MasterChef: Το τρολάρισμα των κριτών και η ατάκα του Γρηγόρη που βάζει «φωτιά» στην κουζίνα

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το τρολάρισμα των κριτών και η ατάκα του Γρηγόρη που βάζει «φωτιά» στην κουζίνα

Επικά σχόλια για την κουτσομούρα του Σωτήρη Κοντιζά, από τους χρήστες του Twitter. Ο Γρηγόρης ξεσηκώνει για μία ακόμη φορά αντιδράσεις. 

Η πρώτη εβδομάδα του έκτου κύκλου του MasterChef ολοκληρώθηκε και το πρώτο Masterclass έφερε και λίγο γέλιο με όσα έκαναν οι κριτές, για να σπάσει λίγο το βαρύ κλίμα που προκάλεσε η κόντρα μεταξύ των παικτών τις προηγούμενες ημέρες. Και ενώ το τρολάρισμα μεταξύ των κριτών θύμιζε σχολική εκδρομή και έδωσε μία νότα χαράς που απόλαυσαν οι τηλεθεατές, ο Γρηγόρης που είναι μέχρι στιγμής ένας παίκτης που προκαλεί με όσα λέει, έρχεται να βάλει ξανά «φωτιά» με την ατάκα του και τον χαρακτήρα του.



«Ποιος είναι αυτός που θα προσδιορίσει το λάθος σε εμένα;»

Ο Γρηγόρης από την περασμένη εβδομάδα που υπήρξε αρχηγός αλλά και προτεινόμενος, είχε ξεσηκώσει αρκετούς συμπαίκτες του αλλά και τους τηλεθεατές με τον αψύ του χαρακτήρα και τον εγωισμό του. Μπορεί στην δοκιμασία αποχώρησης να κέρδισε την παραμονή του στο παιχνίδι, βγάζοντας έξω τον αγαπητό και συμπαθή σε όλους Χριστόφορο, αλλά αυτή τη φορά έρχεται για να εκνευρίσει μέχρι και τους κριτές. Η φράση που ακούγεται στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: «Ποιος είναι αυτός που θα προσδιορίσει το λάθος σε εμένα;» έρχεται να φέρει νέα αναστάτωση και σίγουρα οι υπόλοιποι παίκτες ετοιμάζονται να τον έχουν και αυτή την εβδομάδα ως υποψήφιο. Οι κριτές σήμερα θα περάσουν και εκείνοι μία δύσκολη δοκιμασία, αφού όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις τους θα φάνε φαγητό το οποίο στη συνέχεια θα πετάξουν στον κάδο, αφού ήταν εντελώς ακατάλληλο. Κάνοντας ωστόσο πολύ αυστηρές παρατηρήσεις προς τους παίκτες του διαγωνισμού. Ένας από αυτούς που θα τα ακούσει θα είναι και ο Γρηγόρης, που φαίνεται να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Άλλο βέβαια η αυτοπεποίθηση και άλλο η έπαρση.


https://www.instagram.com/p/CaNOQZ3KBt0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τηλεθεατές έχουν ήδη αγαπήσει τον Τζόναθαν, τον Πάνο αλλά και τον Νικήτα ως προσωπικότητες, αλλά σταθερή αξία στο MasterChef, παραμένουν οι τρεις κριτές, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς. Οι δύο πρώτοι μάλιστα θύμιζαν χθές γαλαρία σε σχολική εκδρομή με τα συνεχή πειράγματα που έκαναν στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος έφτιαξε σάντουιτς με κουτσομούρα, την οποία έκοψε με χειρουργική ακρίβεια, αγνοώντας τους δύο άλλους κριτές που είχαν απορίες. Οι χρήστες του Twitter παραξενεύτηκαν με αυτή τη συνταγή αλλά επίσης σχεδόν...παρακάλεσαν τον Πάνο Ιωαννίδη να μην ξαναφτιάξει ριζότο, όπως έκανε και πάλι χθές. Κλασσική συνταγή από εκείνον κάθε χρονιά στο MasterChef. Σήμερα πάντως θα δούμε ένα ενδιαφέρον mystery box με κλειστά τα μάτια των παικτών που θα προσπαθήσουν να ανιχνεύσουν μυρωδιές και συστατικά για να τα επιλέξουν για το τεστ δημιουργικότητας που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όχι μόνο ο Άγγελος Πουλής: Γιατί η κατάρα με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις κυνηγάει τα ριάλιτι φέτος

MasterChef: Το Twitter έβγαλε ήδη τον νικητή του διαγωνισμού - Η Μαργαρίτα Νικολαίδη επιστρέφει

MasterChef: Θα επιστρέψει στο παιχνίδι ο Χριστόφορος; - Το κοινό στο Twitter τον ζητά...πίσω