Μπορεί ο Tristan Thompson να απέτυχε σαν σύντροφος, αλλά τουλάχιστον είναι καλός μπαμπάς!

Ιωάννα Τζανή
Μπορεί ο Tristan Thompson να απέτυχε σαν σύντροφος, αλλά τουλάχιστον είναι καλός μπαμπάς!

Η γλυκιά φωτογραφία του Tristan Thompson με τον 5χρονο γιο του, Prince - «Αυτός είναι ο καλύτερός μου φίλος»

Μπορεί το όνομά του να φιγουράρει παντού ως ο... άπιστος σύντροφος, ωστόσο ο Tristan Thompson προσπαθεί να είναι κοντά στα παιδιά του - στα περισσότερα, έστω, γιατί έχει και πολλά ο άτιμος!

Την Παρασκευή (18/2), ο 30χρονος αθλητής του NBA ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μία selfie φωτογραφία με τον 5χρονο γιο του Prince, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Jordan Craig.

tristan khloe 1

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Οριστικό τέλος στη σχέση τους- Ο ρόλος της Kris Jenner

Οι δυο τους χαμογελούσαν στην κάμερα, ενώ ο Thompson έγραψε: «Αυτός είναι ο καλύτερός μου φίλος».

tho

Μετά τις κατηγορίες περί «αδιάφορου μπαμπά», ο Tristan ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες με τα παιδιά του

Η ανάρτηση με τον Prince ήρθε μια μέρα αφότου ο Tristan Thompson πέρασε χρόνο με την 3 ετών κόρη του με την Khloe Kardashian, True.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στα stories του, ο Thompson χαμογελούσε καθώς βιντεοσκοπούσε την True να κάθεται δίπλα του και να τρώει, ενώ της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο καθώς εκείνη γελούσε.

«Το αγαπημένο μου είδος βραδινών ραντεβού», έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς στο story του.

Ο 30χρονος ανέβασε για πρώτη φορά τα παιδιά του στον λογαριασμό του τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία του Prince και της True να ποζάρουν μαζί μπροστά από ένα παιχνίδι.


https://www.instagram.com/p/CVgrSlcPjwW

«Αφήστε με να σας αγαπήσω λίγο περισσότερο, πριν δεν είστε πια τόσο μικροί #MyEverything», έγραψε ο Thompson στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

O Tristan Thompson είναι πατέρας τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με τρεις διαφορετικές συντρόφους, χωρίς να έχει παντρευτεί με καμία.

Το τρίτο παιδί και οι κατηγορίες

Την 1η Δεκεμβρίου του 2021 ήρθε στον κόσμο το τρίτο παιδί του, το οποίο απέκτησε με τη Maralee Nichols, με την ίδια να ανεβάζει στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι λίγες ημέρες αργότερα.

Τον περασμένο μήνα, ο Tristan Thompson επιβεβαίωσε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Nichols, αφού προηγουμένως είχε αμφισβητήσει την πατρότητα.

Ο μπασκετμπολίστας επιβεβαίωσε την είδηση γράφοντας στο Instagram: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει επιβεβαιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω τον γιο μας».



Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, η Maralee Nichols ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης των Sacramento Kings δεν έχει πάρει καμία πρωτοβουλία για να εμπλακεί στη ζωή του μωρού τους.

«Ο Tristan Thompson δεν έχει κάνει τίποτα για να υποστηρίξει τον γιο τους. Δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να συναντήσει τον γιο τους ούτε έχει παράσχει οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Nichols σε δήλωση που εστάλη στο αμερικανικό PEOPLE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Tristan Thompson είναι ένας αδιάφορος πατέρας- Tι υποστηρίζει η Maralee Nichols

Η Khloe Kardashian είναι ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό από τον Tristan: Ο μόνος λόγος που χαμογελάει