Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Οριστικό τέλος στη σχέση τους- Ο ρόλος της Kris Jenner

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Οριστικό τέλος στη σχέση τους- Ο ρόλος της Kris Jenner

Μετά από πολλά χρόνια με ακόμα περισσότερες επανσυνδέσεις και χωρισμούς, η Khloe αποφάσισε να χωρίσει οριστικά από τον Tristan.

Στη σχέση αυτή μπαίνει τελεία. Η Khloe Kardashian φέρεται να πήρε μια μεγάλη απόφαση μετά και την είδηση πως ο πατέρας του παιδιού της, Tristan Thompson απέκτησε ένα ακόμα παιδί, τη στιγμή που υποτίθεται πως ήταν ευτυχισμένοι μαζί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, η 37χρονη έχει βρει στήριξη και παρηγοριά στη μητέρα της, όσο εξελίσσεται το δράμα με τον Tristan.

Η Khloe δεν γυρίζει πίσω

Παρόλο που αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Khloe αντιμετώπισε μια ακόμα απιστία του Tristan, σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα παιδί, ένα αγοράκι το οποίο προέκυψε μάλιστα όσο η Kardashian ήταν σε σχέση με τον παίκτη του NBA.



«Αυτή τη φορά, η Khloe δεν αντέχει αυτό που έχει συμβεί με τον Tristan. Αυτή τη φορά, η απιστία του είναι πολύ χειρότερη. Είναι καταρρακωμένη και δεν το κρύβει. Η Khloe έχει βρει όπως και κάθε άλλη φορά παρηγοριά στη μητέρα της Kris.Η Kris θέλει η Κhloe να είναι καλά με τον Tristan και ενθαρρύνει την κόρη της να έχει ανοιχτούς τους δίαυλους επικοινωνίας με τον πατέρα του παιδιού της», τόνισε πηγή από το περιβάλλον της Kardashian και συμπλήρωσε:

«H Khloe ήθελε η σχέση της να κρατήσει μια ζωή και είναι έξαλλη. Οι άνθρωποι γύρω της δεν την έχουν τόσο κάτω και ευτυχώς η μητέρα της δεν την αφήνει από το πλευρό της».

Η παραδοχή του Thompson και η συγγνώμη στην Khloe

Ο 30χρονος Tristan Thompson επιβεβαίωσε πριν μερικές εβδομάδες πως το αγοράκι που κυοφορούσε η trainer Maralee Nichols, ύστερα από τεστ DNA αποδείχτηκε πως είναι δικό του παιδί.

tristan khloe 1

Η μητέρα του παιδιού του Thomspon αντέδρασε στα νέα του τεστ DNA: Το δώρο του Tristan στην Khloe

Με δύο stories στο Instagram, ο παίκτης του NBA και πατέρας της κόρης της 37χρονης Khloe Kardashian, παραδέχτηκε πως είναι πατέρας ενός ακόμα παιδιού ενώ ζήτησε δημόσια συγνώμη από την Khloe.

«Σήμερα, το τεστ DNA αποκάλυψε πως έχω αποκτήσει ένα παιδί με την Maralee Nichols. Παίρνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, θα μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μου. Ζητώ συγνώμη από καρδιά σε όποιον πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλο αυτό, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», τόνισε ο Tristan επιβεβαιώνοντας τη σχέση με την 31χρονη Nichols την οποία αρνήθηκα πεισματικά και συνέχιζε ζητώντας συγνώμη από την Khloe.
«Khloé, δεν σου αξίζει αυτό, δεν σου αξίζει η ταπείνωση και ο πόνος που σου έχω προκαλέσει, δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για σένα και σε αγαπώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύεις», τόνισε ο μπασκετμπολίστας.

Η personal trainer, Maralee Nichols, η οποία έχει ανοίξει δικαστική διαμάχη με τον Tristan Thompson, έφερε στον κόσμο το μωρό της την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου. Η Νichols είχε δηλώσει πως η σύντομη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα είχε ως συνέπεια την εγκυμοσύνη της.

Ο Thompson και η 31χρονη Nichols είχαν περάσει χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 30ων γενεθλίων του μπασκεμπολίστα τον Μάρτιο. Εκείνη την εποχή, ο αθλητής έβγαινε ακόμα με την Khloé Kardashian, με την οποία έχουν αποκτήσει μια 3χρονη κόρη, την True Thompson. Στα δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο μπασκετμπολίστας παραδέχεται ότι έκανε σεξ με την γυμνάστρια πολλές φορές. Αρχικά διέταξε γενετικό έλεγχο (test DNA) τον Ιούλιο πριν καταθέσει μια τροποποιημένη αίτηση σε δικαστήριο του Τέξας τον περασμένο μήνα.


https://www.instagram.com/p/CY9g8NNP25A

Ο Tristan με την Khloe είναι on off εδώ και πολλά χρόνια με τον τελευταίο χωρισμό να έχει λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2021. Η Khloe δεν έχει μιλήσει δημόσια ακόμα για το σίριαλ με το τρίτο παιδί του Tristan αλλά πηγή του People αποκάλυψε πως η Khloe δεν έχει σκοπό να επιστρέψει ποτέ στον Tristan:

«Η Khloe έχει επικεντρωθεί στη δική της ευτυχία, θέλει η χρονιά αυτή να είναι διαφορετική. Η οικογένειά της γνωρίζει πως ο σωστός άντρας θα βρεθεί όταν κι εκείνη είναι έτοιμη. Η Khloe είναι δυνατή και έχει ήδη προχωρήσει από την ημέρα που έμαθε πως ο Tristan περιμένει παιδί με άλλη», τόνισε η πηγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλη η Khloe Kardhashian! Ο Tristan Thompson φημολογείται πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα

Khloe Kardashian: Η τρυφερή photo με την ανιψιά της και το φαντασμαγορικό party

Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)