O Tristan Thompson είναι ένας αδιάφορος πατέρας- Tι υποστηρίζει η Maralee Nichols

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Tristan Thompson είναι ένας αδιάφορος πατέρας- Tι υποστηρίζει η Maralee Nichols

Η personal trainer στρέφεται κατά του μπασκετμπολίστα αφού τον κατηγορεί για πλήρη αδιαφορία προς το παιδί του.

Η Maralee Nichols κατηγορεί ανοιχτά τον πατέρα του παιδιού της, Τristan Thompson μέσω του εκπροσώπου της. Ο μπασκετμπολίστας υποβλήθηκε πρόσφατα σε τεστ πατρότητας το οποίο απέδειξε πως είναι πράγματι ο πατέρας του 2μηνου γιου της Maralee Nichols.

«Παρά τα όσα γράφτηκαν, ο Tristan Thompson δεν έχει κάνει τίποτα για να υποστηρίξει τον γιο του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γυμνάστριας, Harvey Englander, στην Page Six. «Δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να συναντήσει τον γιο τους ούτε έχει παράσχει οικονομική βοήθεια», συμπλήρωσε. Η δήλωση έρχεται μετά από μια αναφορά ότι ο Thompson θα μπορούσε να πληρώσει έως και 40.000 δολάρια ως διατροφή στις μητέρες των παιδιών του (Khloé Kardashian, Jordan Craig και Maralee Nichols).

khloe tristan 1

Η μητέρα του παιδιού του Thomspon αντέδρασε στα νέα του τεστ DNA: Το δώρο του Tristan στην Khloe

Η γνωριμία του Tristan Thompson με την Maralee Nichols και η εγκυμοσύνη της

https://www.instagram.com/p/CXMWCV2JDxo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H γυμνάστρια Maralee Nichols υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Tristan Thompson το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του, τον Μάρτιο του 2021. Εκείνος τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με την Khloe Kardashian. Η Nichols έμεινε έγκυος και γέννησε τον Δεκέμβρη το παιδί του. O μπασκετμπολίτας δεν δεχόταν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και ζήτησε τεστ DNA. Το τεστ πατρότητας απέδειξε ότι ο Thompson είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Nichols, με την Khloe Kardashian να δέχεται ένα ακόμη «χτύπημα».

Η δημόσια συγγνώμη του Τristan Thompson στην Κhloe Kardashian

https://www.instagram.com/p/CQok4UlLuzJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα ένα παιδί με τη Maralee Nichols. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει εδραιωθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε φιλικά τον γιο μας». Και συνέχισε, «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα με όλη αυτή τη δοκιμασία, τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια».

«Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν το πώς σε βλέπω εγώ. Έχω για σένα απόλυτο σεβασμό και αγάπη. Ανεξάρτητα με το τι μπορεί να σκέφτεσαι. Και πάλι, λυπάμαι απίστευτα», έγραψε πριν λίγο καιρό σε Instagram-story ο Tristan Thompson.

Πηγή κεντρικής: realtristan13



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: