Η Κατερίνα Ζαρίφη μας συστήνει τη μαμά της – Η σπάνια selfie στο Instagram

Η Κατερίνα Ζαρίφη μας συστήνει τη μαμά της – Η σπάνια selfie στο Instagram

Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά!

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει μιλήσει αρκετές φορές για την οικογένειά της, για το δέσιμο που έχει με την αδελφή και τη μαμά της, αλλά και για την απώλεια του μπαμπά της που της έχει στοιχίσει πολύ. Σπάνια, ωστόσο, μοιράζεται στο Instagram της φωτογραφίες με τα οικογενειακά της πρόσωπα.

Να, λοιπόν, που έγινε κι αυτό! Για την ακρίβεια η Κατερίνα «σύστησε» στους followers της τη μαμά της, Αρχοντία Ζαρίφη, με την οποία μοιάζουν αρκετά.

katerina zarifi danai barka riges

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποθέωσε τη Δανάη Μπάρκα: «Αναρωτιέμαι πώς δεν ήσουν παρουσιάστρια τόσο καιρό»

Μαμά και κόρη σε κοινή πόζα

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε ένα Insta Story και χάρισε στους fans της μια σπάνια πόζα με τη μητέρα της, Αρχοντία. Όπως θα δεις παρακάτω στη φωτογραφία, η Κατερίνα μοιάζει αρκετά στη μαμά της.

zarifi mana

Μαμά και κόρη έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, όπως τα χείλη και η μύτη, όμως διαφέρουν στο χρώμα μαλλιών. Η Κατερίνα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ η μητέρα της είναι καστανόξανθη.

Η απώλεια του μπαμπά της και τα αποθέματα δύναμης

Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της Κατερίνας Ζαρίφη ήταν το 2014 όταν και έχασε τον μπαμπά της από καρκίνο. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια τότε βρισκόταν τηλεοπτικά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, η οποία – όπως έχει αποκαλύψει- της στάθηκε πολύ στη δύσκολη φάση που περνούσε.



«Όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου με τις χημειοθεραπείες, έτρεχα στα νοσοκομεία, μετά έφευγα πήγαινα ραδιόφωνο, μιλάμε για ροκ καταστάσεις. Έκανα και τηλεόραση τότε, αλλά το είχα συζητήσει και με την Ελένη Μενεγάκη και προς τιμήν της η γυναίκα μου είπε “πάρε τον χρόνο σου”, γιατί τηλεοπτικά εγώ καρφώνομαι. Το έμαθα τη μέρα των γενεθλίων μου ότι έχει θέμα ο μπαμπάς», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ο θάνατος του πατέρα μου με δίδαξε πως τα αποθέματα δύναμης που έχουμε είναι ατελείωτα. Εκεί καταλαβαίνεις πως το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας και της ματαιοδοξίας που υπάρχει στην τηλεόραση είναι κολοκύθια τούμπανα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή. Πλέον, δεν αποδέχομαι το καλάμι από κανέναν», είχε πει η Κατερίνα Ζαρίφη σε συνέντευξή της το 2019.

Cover photo: @zarifious

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αναστάσιος Ράμμος αφιέρωσε ένα τραγούδι στην Κατερίνα Ζαρίφη και εκείνη τού είπε «Σ' αγαπώ»

Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος είναι σε σχέση; Η δημοσιογράφος απαντά δημόσια