Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον ερχομό του γιου της και κάνει ήδη σκέψεις για δεύτερο μωρό

Πατούλια Κατερίνα
Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον ερχομό του γιου της και κάνει ήδη σκέψεις για δεύτερο μωρό

«Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εννοείται πως την κουβέντα μονοπώλησε ο τεσσάρων μηνών γιος της.

Η κριτική στην σύντομη επιστροφή στη δουλειά:

«Δεν αρέσουμε σε όλους, υπήρξε κόσμος που το στήριξε και κόσμος που αντέδρασε, γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά και υγιής, ούτε θα δείξω στο Instagram πόσες ώρες είμαι με το παιδί μου, είχα τόσο μεγάλη χαρά με αυτό που ζούσα και δεν με ενδιέφερε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα, η οποία δύο εβδομάδες μετά τον ερχομό του γιου της επέστρεψε στο backstage του Just the 2 of Us.

274479476 118094310628579 2227797066227401044 n

Ο Βύρωνας άλλαξε τη ζωή της Κατερίνας:

«Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό. Είμαι κοντά με το μωρό μου συνέχεια αλλά μου αρέσει να το παίρνει αγκαλιά και η μαμά μου. Συντονίζεται η μαμά μου και ο Βαγγέλης, είναι πολλά πράγματα ωραία με το μωρό και θέλω να αρχίσω να μιλάω για τον Βύρωνα όταν θα θέλει να το κάνω αυτό», εξήγησε η Στικούδη.

Η ομοιότητα του Βύρωνα με τον Βαγγέλη Σερίφη:



Η Κατερίνα αποκάλυψε πως ο γιος της θα πάρει το όνομα Βύρωνας από τον πεθερό της ενώ δεν παρέλειψε να πει πως ο μικρός είναι κόπια του συζύγου της και επί

«Είναι ίδιος ο άνδρας μου. Είναι ίδιος σου λέω, ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη, είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία. Είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές», τόνισε η Κατερίνα για τον επί δώδεκα χρόνια αγαπημένο της.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον 3,5 μηνών γιο της Βύρωνα: «Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι»

Οι σκέψεις για δεύτερο μωρό

«Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό. Θα ήθελα και ένα κοριτσάκι αφού έχουμε ένα αγοράκι. Μια μικρή Κατερίνα. Το σκέφτομαι όμως γιατί έίχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Στικούδη: «Μου έγραφαν ότι πήρα παρένθετη μητέρα για να κάνω το παιδί μου»

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)