Κατερίνα Στικούδη: «Μου έγραφαν ότι πήρα παρένθετη μητέρα για να κάνω το παιδί μου»

Κατερίνα Μπούσιου
Κατερίνα Στικούδη: «Μου έγραφαν ότι πήρα παρένθετη μητέρα για να κάνω το παιδί μου»

Τα επικριτικά σχόλια για την εγκυμοσύνη της, ο λόγος που την κράτησε κρυφή και ο σύζυγός της Βαγγέλης που αλλάζει πάνες στο μωρό! 

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μετά από τρία χρόνια γάμου και εννέα χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη. Και λίγες ημέρες μετά την γέννηση του γιού τους Βύρωνα, είναι η πρώτη φορά που μιλά σε συνεντευξή της στο περιοδικό ΟΚ για την απόφαση να γίνει μητέρα, αλλά και για τα επικριτικά σχόλια την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

stikoudi epistrofi

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)


https://www.instagram.com/p/CVfQGVGA5sr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ήταν αποκαλυπτική. «Με τα προσωπικά μου ξέρεις ότι είμαι φειδωλή. Τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχαμε σκεφτεί καθόλου γιατί δούλευα πολύ. Έτσι μπήκαμε σε μια διαδικασία, να προσέχουμε πολύ. Κάποια στιγμή άρχισα να έχω κάποιες....εκλάμψεις. Έπιανα τη γάτα μας σα να ήταν μωράκι. Κοιτούσα με άλλο βλέμμα πλέον τα παιδάκια. Αισθάνθηκα ότι ήθελα να κάνω αυτό το βήμα πολύ συνειδητά. Το ίδιο και ο Βαγγέλης. Δεν έτυχε απλά. Είμαι πολύ τυχερή γιατί με το που το σκέφτηκα, έγινε.»



Η Κατερίνα Στικούδη στη συνέντευξη της αποκαλύπτει πως την περίοδο της εγκυμοσύνης της (την οποία ωστόσο ουδέποτε αποκάλυψε ούτε και με φωτογραφία της στα social media στα οποία είναι πολύ ενεργή) έλαβε και κάποια υποτιμητικά σχόλια. «Μου έγραφαν ότι έχω πάρει παρένθετη μητέρα, ότι «ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου»,σχολίαζαν αν θα στεναχωρεθώ που θα χάσω τους κοιλιακούς μου, τώρα που πάχυνα»



Ο γάμος που προέκυψε επίσης ξαφνικά

Σε δήλωσή της το καλοκαίρι, η Κατερίνα Στικούδη είχε μιλήσει -με αφορμή την επέτειο του γάμου της με το σύζυγό της- και για την απόφαση να παντρευτεί, πάλι με το ίδιο σκεπτικό, δηλαδή όταν ωρίμασαν οι συνθήκες και το ένιωσε συνειδητά πως έπρεπε να γίνει. «Ποτέ, λοιπόν, δεν ονειρευόμουν έναν ονειρεμένο γάμο, μια ονειρεμένη είσοδο και ένα ονειρικό νυφικό. Λίγο το ότι μικρή ήμουν «αγοροκόριτσο» και μέσα στα αθλήματα, λίγο το ότι μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, λίγο το ότι στη δουλειά φόρεσα ….κάμποσα νυφικά και μπορεί κάποιος να πει ότι μπούχτισα, λίγο το ότι και ο άντρας μου έβλεπε το γάμο όπως και εγώ ( « ε… θα παντρευτούμε κάποια στιγμή… οκ»), όλα αυτά με κάνανε να το υποτιμάω σαν life event και να το αντιμετωπίζω περισσότερο σαν κλιπ (γι’ αυτό και είχα κουμπάρο τον σκηνοθέτη των περισσοτέρων μου κλιπς, Γιάννη Παπαδάκο) και λιγότερο σαν την στιγμή της ζωής μου»


https://www.instagram.com/p/CETfdWJgznm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι που ζεί τις ωραιότερες στιγμές του δίπλα στον μικρό τους μπόμπιρα, ετοιμάζεται για την βάφτισή του που θα γίνει πιθανότατα το ερχόμενο καλοκαίρι. Και όπως το συνηθίζουν στις μεγάλες στιγμές της ζωής τους, μακριά φυσικά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Στικούδη: Στο πλευρό της ο Βαγγέλης Σερίφης (photos)

Κατερίνα Στικούδη-Βαγγέλης Σερίφης: Το πρώτο τους κοινό story στο Instagram ως γονείς